ΕΛΛΑΔΑ

Ο ιδιοκτήτης του «Εlounda Peninsula» κόβει... βόλτες με σκύλο χωρίς λουρί και φίμωτρο

Ο ιδιοκτήτης του «Εlounda Peninsula» κόβει... βόλτες με σκύλο χωρίς λουρί και φίμωτρο

Η αδιαφορία του κ. Κοκοτού για το νόμο, προκαλεί αντιδράσεις και την οργή πελατών του πεντάστερου ξενοδοχείου.

Στη λογική εκείνων που στηρίζονται στο «νόμο»... «δικό μου είναι ό,τι θέλω κάνω», φαίνεται ότι ανήκει και ο κ. Κοκοτός, ιδιοκτήτης του «Elounda Peninsula», ο οποίος κυκλοφορεί και... προκαλεί στους κοινόχρηστους χώρους του πεντάστερου ξενοδοχείου, έχοντας για συντροφιά τον σκύλο του.

Και φυσικά, τίποτα το παράδοξο δεν θα υπήρχε, αν ο κ. Κοκοτός συμπεριφερόταν και... περιφερόταν στο πανάκριβο ξενοδοχείο του, σύμφωνα με όσα προβλέπονται από τους ελληνικούς νόμους.

Με το σκυλί του δεμένο με λουρί και φίμωτρο, ώστε να αποφευχθεί ο παραμικρός κίνδυνος για κάποιο «ατύχημα».

Σε μια περίοδο όπου το «Εlounda Peninsula» είναι γεμάτο από οικογένειες και μικρά παιδιά, οφείλει ο ιδιοκτήτης του όχι απλά να τηρεί τους νόμους, που αυτό είναι το αυτονόητο, αλλά και να δίνει το καλό παράδειγμα, επιβάλλοντας και την απόλυτη τήρηση των κανονισμών για την παρουσία ζώων στους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου του.

Όμως, όλα αυτά, μάλλον αποτελούν... ψιλά γράμματα για τον κ. Κοκοτό, ο οποίος και για τους νόμους φέρεται να αδιαφορεί και τους πελάτες του ξενοδοχείου του εξοργίζει, υποχρεώνοντάς τους να ανέχονται τη δική του παραβατική συμπεριφορά.

Σύμφωνα μάλιστα με τους ενοίκους του πολυτελούς ξενοδοχείου δεν είναι λίγες οι φορές που ο σκύλος κυκλοφορεί μόνος (!), χωρίς τη συνοδεία του ιδιοκτήτη του στους χώρους του συγκροτήματος, φτάνοντας μέχρι και τις πισίνες από τις οποίες... δροσίζεται πίνοντας νερό.

Προφανώς η οικογένεια Κοκοτού πρέπει να έχει ξεπεράσει (αν και δεν θα έπρεπε ποτέ να το ξεπεράσει) το προ δεκαετίας περιστατικό με το τζετ σκι και νομίζει ότι είναι υπεράνω νόμων.

Προφανώς και θα πρέπει τα μέλη της να αλλάξουν πλευρό...

Νόμοι υπάρχουν για όλους και οφείλουμε όλοι να τους σεβόμαστε και φυσικά να τους τηρούμε...

Διαβάστε επίσης:

Ε.Ο. Κορίνθου – Πατρών: Μετά από 7 χρόνια παρέδωσαν μόλις 7 χλμ δρόμου