ΕΛΛΑΔΑ

Στον ανακριτή ο παιδοκτόνος του Άστρους

Στον ανακριτή ο παιδοκτόνος του Άστρους

Ενώπιον του ανακριτή Ναυπλίου βρίσκονται αυτή την ώρα οι γονείς του 39χρονου στο Άστρος, προκειμένου να απολογηθούν για την άγρια δολοφονία του γιου τους που διαπράχθηκε ανήμερα της Παναγίας.

Υπενθυμίζεται, ότι ο πατέρας, ο οποίος έχει σοκάρει το πανελλήνιο με την ομολογία του, εκείνος και η σύζυγός του ζούσαν για χρόνια ένα οικογενειακό δράμα, με το θύμα να χειροδικεί σε βάρος τους και να απειλεί να ξεκληρίσει όλη την οικογένεια για οικονομικούς λόγους.

Μάλιστα υποστηρίζουν πως ο 39χρονος γιος τους την ώρα που τους χτυπούσε παράλληλα τους βιντεοσκοπούσε ενώ τους είχε απειλήσει ότι θα σκοτώσει και τα 7 εγγόνια του.

Ωστόσο διαφορετική άποψη με τα όσα είπε ο παιδοκτόνος στην κατάθεση του στην αστυνομία εξέφρασαν οι γείτονες του άτυχου νεαρού που έμενε στο Περιστέρι.
Υπενθυμίζεται ότι, μετά τις απολογίες τους ελεύθεροι αφέθηκαν με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, οι υπόλοιποι τρεις που εμπλέκονται στην υπόθεση της δολοφονίας του 39χρονου, ενώ για τον 71χρονο αδελφό του δράστη που βοήθησε στην μεταφορά του πτώματος από το σημείο της δολοφονίας ως το σημείο που του έβαλαν φωτιά για να σβήσουν τα ίχνη του εγκλήματος, του επεβλήθη χρηματική εγγύηση 3.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

Παραδόθηκε ο δεύτερος δράστης του διπλού φονικού στη Καρδαμύλη