ΕΛΛΑΔΑ

«Τσάκωσαν» έμπορους ναρκωτικών με 115 κιλά κάνναβης (pics)

«Τσάκωσαν» έμπορους ναρκωτικών με 115 κιλά κάνναβης (pics)

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν το απόγευμα της Πέμπτης στην Αμφιλοχία Αιτωλοακαρνανίας δύο έμποροι ναρκωτικών, οι οποίοι μετέφεραν περισσότερα από 115 κιλά κάνναβης.

Πρόκειται για δύο Έλληνες, ηλικίας 42 και 26 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, το απόγευμα της Πέμπτης στην Αμφιλοχία, εντοπίστηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 42χρονος και όπως διαπιστώθηκε μετά από έλεγχο, ήταν έμφορτο με 16 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 115.300 γραμμαρίων.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, συνελήφθη και ο 26χρονος δράστης, ο οποίος επιβαίνοντας σε μοτοσικλέτα, λειτουργούσε ως προπομπός, ελέγχοντας για τυχόν διενέργεια αστυνομικών ελέγχων κατά μήκος της διαδρομής και διευκολύνοντας έτσι τη μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών.

Πέραν των ναρκωτικών, κατασχέθηκαν και τα δύο οχήματα και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Τις αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων ενώ οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Διαβάστε επίσης:

Βυθίστηκε σκάφος με παράνομους μετανάστες ανοιχτά της Τήλου