ΕΛΛΑΔΑ

Αιτωλοακαρνανία: Εξιχνιάστηκε κλοπή στον Μαραθιά

Αιτωλοακαρνανία: Εξιχνιάστηκε κλοπή στον Μαραθιά

Εξιχνιάστηκε κλοπή σε οικία, στο Μαραθιά Ακαρνανίας.

Οι δράστες προφασιζόμενοι τους πελάτες, αφαίρεσαν από οικία ηλικιωμένου, κοσμήματα και χρήματα συνολικής αξίας 5.000 ευρώ περίπου.

Αναλυτικά αναφέρει η Αστυνομία:

Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη και μεθοδική έρευνα των Αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου, κλοπή σε οικία που συνέβη πριν από δέκα μήνες περίπου, στο Μαραθιά Αιτωλοακαρνανίας και σχηματίστηκε δικογραφία, σε βάρος ενός 39χρονου και δύο ακόμα συνεργών του που αναζητούνται, για κλοπή.

Ειδικότερα τον περασμένο Οκτώβριο, οι τρεις δράστες ενεργώντας από κοινού μετέβηκαν στην οικία του 80χρονου, στο Μαραθιά, με την πρόφαση αγοράς μελιού από τον παθόντα. Με την μέθοδο της απασχόλησης κατάφεραν να αφαιρέσουν από την οικία του κοσμήματα συνολικής αξίας 2.500 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 2.300 ευρώ σε διάφορα χαρτονομίσματα.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού διενεργήθηκε έρευνα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου με αποτέλεσμα να ταυτοποιηθούν τα πλήρη και πραγματικά στοιχεία ενός από τους δράστες, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

Πηγή: agrinionews.gr

Διαβάστε επίσης:

Ξάνθη: Άγνωστοι έκλεψαν δύο ποδήλατα

Ομαλή η επιστροφή των εκδρομέων

Μεγάλη πυρκαγιά σε εξέλιξη στο Καλοχώρι Καλαμπάκας

Ξάνθη: Άγνωστοι έκλεψαν δύο ποδήλατα

Θεσσαλονίκη: Εξαρθρώθηκε σπείρα που είχε διαπράξει 19 διαρρήξεις