ΕΛΛΑΔΑ

«Κάτω τα χέρια από την Πατρίδα μας!»

«Κάτω τα χέρια από την Πατρίδα μας!»

Στο κήρυγμα του ο σεβασμιότατος τάχθηκε κατά των απαγορεύσεων του αντιρατσιστικού και επεσήμανε τους κινδύνους από την αθρόα προσέλευση φονταμενταλιστών στην χώρα μας – Συγκλονιστική ομιλία του Μητροπολίτη προς το χριστεπώνυμο πλήρωμα

Άστραψε και βρόντηξε ο Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Μιλώντας στους πολίτες τόνισε ότι «στη Συρία βιάστηκαν κοπέλες επειδή είναι χριστιανές και το πλήθος ωθούσε τους βιαστές να κάνουν αυτές τις πράξεις» είπε ο ιεράρχης υπογραμμίζοντας ότι «οδηγούμεθα σε μια κατάσταση την οποία αποδέχεται η Ευρώπη».

Σε άλλο σημείο του κηρύγματός του είπε: «Αυτοί που σφαγιάζουν τον λαό μας θα επικρατήσουν κι εμείς όταν τους λέμε ‘’γιατί μας σφάζετε;’’ Θα είμαστε ρατσιστές. Δεν θα μπορούμε να πούμε γιατί μας σφάζετε; Ποιος τους έφερε όλους αυτούς εδώ; Γιατί τους έφερε και με ποιο σκοπό;» αναρωτήθηκε με νόημα ο σεβασμιότατος και βροντοφώναξε: «Κάτω τα χέρια σας από την Πατρίδα μας. Κάτω τα χέρια σας από την πίστη μας».

Παράλληλα τόνισε ότι ο ελληνικός λαός δεν έχει κανένα αίσθημα μίσους και εκδίκησης: «Εμείς αγαπάμε και τους εχθρούς μας» είπε και συνέχισε ότι αυτό αποδείχθηκε όταν «Μας έδιωξαν πριν από 90 χρόνια από τις πατρογονικές μας εστίες μέσω του ‘’συνωστισμού’’ και μας οδήγησαν στην πείνα και στην εξαθλίωση».

Τώρα είπε ο ιεράρχης φεύγουν από τη Συρία, από την Αίγυπτο, από την Νιγηρία, από το Πακιστάν και έρχονται εδώ για να τους σώσουμε… κι όταν τους σώσουμε θα μας σφάξουν». Παράλληλα τόνισε και την ευθύνη που έχει ο ελληνικός λαός για τις επιλογές του, εννοώντας προφανώς τις πολιτικές επιλογές…

Δείτε το βίντεο με το ξέσπασμα του Μητροπολίτη Κορίνθου:

Ρoή Ειδήσεων