ΕΛΛΑΔΑ

Στον εισαγγελέα το ζεύγος Γριβέα

Στον εισαγγελέα το ζεύγος Γριβέα

Παραδόθηκαν στις ελληνικές αρχές ο Κυριάκος Γριβέας και η σύζυγός του Αναστασία Βάτσικα, οι οποίοι έφτασαν το απόγευμα της Τετάρτης στην Αθήνα και κρατούνται στην Υποδιεύθυνση Μεταγωγών της Ελληνικής Αστυνομίας, προκειμένου να οδηγηθούν σήμερα, Πέμπτη, στον εισαγγελέα για την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.


Η παράδοση του ζεύγους από τη Σκότλαντ Γιαρντ στις ελληνικές αρχές πραγματοποιήθηκε μετά την απόφαση του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου εκδόσεων του Ουεστμίνστερ, προκειμένου να δικαστεί για την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, όπως έχουν ζητήσει με ευρωπαϊκό ένταλμα οι ελληνικές αρχές.

Ο ίδιος ο Κυριάκος Γριβέας είχε τότε εκφράσει την πρόθεσή του να επιστρέψει στην Αθήνα μέχρι τον Σεπτέμβριο για να καταθέσει στον εισαγγελέα πριν ολοκληρωθεί η ανάκριση για την υπόθεση.

Ο Κυριάκος Γριβέας και η σύζυγός του Ανατσασία Βάτσικα είχαν συλληφθεί από τις βρετανικές αρχές και είχαν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, μέχρι την απόφαση της έκδοσης.

Μέσα στην ημέρα αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα Εφετών που διερευνά την πολύκροτη υπόθεση με τα «ακάλυπτα» δάνεια του ΤΤ.

Διαβάστε επίσης:

Στην Αθήνα το ζεύγος Γριβέα – Συνελήφθη στο Ελ. Βενιζέλος