ΕΛΛΑΔΑ

Εισαγγελέας διέταξε τη σύλληψη γιατρών για την αυτοκτονία στη Χαλκοκονδύλη

Εισαγγελέας διέταξε τη σύλληψη γιατρών για την αυτοκτονία στη Χαλκοκονδύλη

Την αυτόφωρη σύλληψη δύο γιατρών του Δρομοκαΐτειου ζητεί ο εισαγγελέας Χαράλαμπος Λακαφώσης.

Με σχετική εντολή του προς τις αστυνομικές Αρχές, ο εισαγγελικός λειτουργός ζητεί τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο γιατρών προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις σχετικά με την τραγική κατάληξη ενός αστέγου, ο οποίος αφού εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το νοσοκομείο προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα.

Το εν λόγω περιστατικό σημειώθηκε στη Χαλκοκονδύλη, σήμερα το πρωί. Μετά από αυτή τη δυσάρεστη εξέλιξη ο εισαγγελέας Χαράλαμπος Λακαφώσης έδωσε εντολή στις αστυνομικές αρχές να συλλάβουν στα πλαίσια του Αυτοφώρου τους δυο γιατρούς του Δρομοκαϊτειου, που είχαν χθές βάρδια στο νοσκομείο και δεν τον κράτησαν για νοσηλεία.

Κι αυτό γιατί ο άστεγος προηγουμένως είχε επισκεφθεί το Αιγινείτειο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως πάσχει από έκπτωση νοητικής λειτουργίας, κατάθλιψη και ψυχική νόσο. Ζήτησαν δε να μεταφερθεί στο Δρομοκαϊτειο για νοσηλεία. Εκεί όμως οι δυο γιατροί φέρονται να μην τον κράτησαν στο νοσοκομείο.

Έτσι ο άστεγος επέστρεψε στο ξενοδοχείο Ionis, στην οδό Χαλκοκονδύλη, το οποίο ήταν μισθωμένο από το δήμο Αθηναίων και φιλοξενούσε αστέγους. Πήγε στον 4ο όροφο και έκανε το απονενοημένο. Ασθενοφόρο και αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο, αλλά για τον άτυχο άνδρα, ήταν πλέον αργά. Μένει πλέον να διαπιστωθεί πως ακριβώς έγιναν τα γεγονότα και τι έχουν να πουν οι δυο γιατροί.

Διαβάστε επίσης:

Βουτιά θανάτου στην Οδό Χαλκοκονδύλη