ΕΛΛΑΔΑ

Αποτυπώματα των ληστών του Διστόμου στο κρησφύγετο στη Νέα Μάκρη

Αποτυπώματα των ληστών του Διστόμου στο κρησφύγετο στη Νέα Μάκρη

Τα αποτυπώματα και το DNA των τριών καταζητούμενων ληστών του Διστόμου, του Γιώργου Πετρακάκου, του Σπύρου Χριστοδούλου και του Σπύρου Δραβίλα ανιχνεύτηκαν στο σπίτι - κρησφύγετο που είχαν εντοπίσει οι αστυνομικοί της ασφάλειας στην οδό Ρούμελης 15 στη Νέα Μάκρη.

Τα αποτυπώματα και το γενετικό υλικό που εντοπίστηκαν στη μονοκατοικία , ταυτοποιήθηκαν με αυτά που είχαν βρεθεί στο φουσκωτό των ληστών του Διστόμου, σε καπέλο του δράστη ληστείας με έναν νεκρό αστυνομικό, το 2008 στον Χολαργό και σε δύο αυτοκίνητα, που έχουν χρησιμοποιήσει κατά το παρελθόν ο Σπύρος Χριστοδούλου και ο Σπύρος Δραβίλας.

Το κρησφύγετο στη Νέα Μάκρη το είχε νοικιάσει ο 34χρονος ποινικός Σπύρος Δραβίλας και το άδειασε λίγες ημέρες μετά την κινηματογραφική ληστεία στο Δίστομο με λεία 300.000 ευρώ. Όπως όλα δείχνουν το σπίτι χρησιμοποιούσε η συμμορία τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να πέρασε από εκεί και ο Νίκος Μαζιώτης.

Στο "μικροσκόπιο" των αστυνομικών έχουν μπει τα "ορφανά" αποτυπώματα που εντοπίστηκαν στο κρησφύγετο, αλλά κι ένας Αλβανός σεσημασμένος κακοποιός, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για συμμετοχή στη συμμορία των ληστών του Διστόμου. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα αναμένεται να βγει ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

Διαβάστε επίσης:

Μεγάλη κινητοποίηση στην Πελοπόννησο για τους ληστές του Διστόμου

Ληστεία Δίστομο: Τα όπλα «δείχνουν» Παλαιοκώστα!