ΕΛΛΑΔΑ

Προνομιακά πακέτα σχολικών και αθλητικών check-up από το ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ

Προνομιακά πακέτα σχολικών και αθλητικών check-up από το ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ

H Παιδιατρική Κλινική ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ εκφράζοντας την αγάπη και τη φροντίδα της για τα παιδιά συνεχίζει και αυτή τη χρονιά τα ειδικά πακέτα σχολικών και αθλητικών check-up σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές, θέλοντας να συμβάλει στην πρόληψη και την καλή υγεία των μαθητών.


Συγκεκριμένα:

- Βασικό πακέτο: 30€, περιλαμβάνει οφθαλμολογική εξέταση, ηλεκτροκαρδιογράφημα, triplex & καρδιολογική εξέταση

- Πλήρες πακέτο: 50€, περιλαμβάνει οφθαλμολογική εξέταση, ηλεκτροκαρδιογράφημα, triplex & καρδιολογική εξέταση, ακοομετρικό διάγραμμα παίδων

- Έλεγχος άθλησης: 50€, περιλαμβάνει οφθαλμολογική εξέταση, ηλεκτροκαρδιογράφημα, triplex & καρδιολογική εξέταση, δερματολογικό έλεγχο.

Το μόνο που χρειάζεται να έχετε μαζί σας είναι το βιβλιάριο υγείας του παιδιού.

Oι εξετάσεις θα διενεργούνται καθημερινά κατόπιν ραντεβού στα τηλέφωνα 2106383070-2 μέχρι και 4/10/2014, ημέρα λήξης του προγράμματος.

Η Παιδιατρική Κλινική ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ στεγάζεται σε ένα υπερσύγχρονο κτίριο ακριβώς δίπλα στη Μαιευτική Κλινική ΙΑΣΩ και είναι στελεχωμένη από καταξιωμένους ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, με πολυετή εμπειρία και από άρτια εκπαιδευμένο νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό. Λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο και παρέχει τόσο πρωτοβάθμια όσο και δευτεροβάθμια φροντίδα στους μικρούς της ασθενείς, ενώ είναι εξοπλισμένη με υπερσύγχρονα ιατρικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και διαθέτει πολυδύναμη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Το ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ εξελίσσεται συνεχώς εμπλουτίζοντας τις υπηρεσίες της προς τα παιδιά, ενώ δημιούργησε πρόσφατα δύο νέα ιατρικά τμήματα: το Τμήμα Παιδοκαρδιολογίας και το Τμήμα Παιδοκαρδιοχειρουργικής, προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες με έμφαση στις συγγενείς καρδιοπάθειες. Επίσης, πρόσφατα εγκαινιάστηκε το τελευταίας τεχνολογίας Αιμοδυναμικό Εργαστήριο, που επιτρέπει τη διενέργεια υβριδικών παιδοκαρδιοχειρουργικών/παιδοκαρδιολογικών επεμβάσεων και παρακολουθεί όλη την αγγειακή εξέλιξη με τρισδιάστατη απεικόνιση (3D).

Τέλος η Παιδιατρική Κλινική ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ συνεργάζεται με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. για το σύνολο των υπηρεσιών της, ενώ έχει συνάψει και συνεχώς επεκτείνει τις συμβάσεις συνεργασίας της με τις μεγαλύτερες ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες.