ΕΛΛΑΔΑ

Οπαδοί του Εθνικού αποχαιρέτησαν τον Κώστα Κατσούλη (pics)

Οπαδοί του Εθνικού αποχαιρέτησαν τον Κώστα Κατσούλη (pics)

Έκδηλη ήταν η συγκίνηση στο λιμάνι του Πειραιά, όπου οπαδοί του Εθνικού συγκεντρώθηκαν για να αποχαιρετήσουν τον αδικοχαμένο Κώστα Κατσούλη.

Η ατμόσφαιρα στο σημείο όπου δένουν τα κρητικά πλοία ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη και βαριά, καθώς οι ομοϊδεάτες του 46χρονου άνδρα θέλησαν να συνοδεύσουν τη σορό του που θα μεταφερθεί στην Κρήτη για την κηδεία, στέλνοντας μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.

«Η δολοφονία σου να βασανίζει τις συνειδήσεις των υπευθύνων», αναγράφεται χαρακτηριστικά σε ένα πανό που έχει αναρτηθεί…

Μεταξύ των 100 περίπου ατόμων που βρίσκονται στο λιμάνι του Πειραιά είναι και ο Γιάννης Ματζουράνης, γνωστός και ως «Εθνικάρας».

Υπενθυμίζεται ότι η κηδεία του άτυχου οπαδού του Εθνικού Πειραιά θα τελεστεί την Τετάρτη (01/10) στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου, στον Πλατανιά Χανίων, από όπου κατάγεται.

Ο Κατσούλης κατέληξε χθες (29/9) το πρωί στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας, όπου είχε μεταφερθεί με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, ύστερα από χτυπήματα που δέχτηκε κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα Ηρόδοτος- Εθνικός για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στις 12:00, ενώ η οικογένειά του απευθύνει έκκληση, αντί στεφάνων, τα χρήματα να διατεθούν για τις ανάγκες του Ανοικτού Σχολείου Μεταναστών Πειραιά και σε οποιαδήποτε υποδομή στηρίζει αδύναμους ανθρώπους.

Διαβάστε ακόμα:

Ξάνθη: Σε τροχαίο ενεπλάκη φορτηγάκι του Δήμου (vid+pics)

Θεσσαλονίκη: Στα… μαλακά οι τρεις Αργεντινοί για τα 293 κιλά κοκαΐνης!

Ξύλινο ποδήλατο… έργο τέχνης στα Τρίκαλα! (pics)

Διαγράφονται τα πρόστιμα ανέργων επιβατών του ΟΑΣΘ

Θεσσαλονίκη: Παρέμβαση εισαγγελέα για το θάνατο 70χρονου στην ουρά τράπεζας

Βρέθηκε ύποπτο όχημα στα Εξάρχεια