ΕΛΛΑΔΑ

Τα στοιχεία της πλαστής ταυτότητας που χρησιμοποιούσε ο Α. Σταμπούλος (pics)

Τα στοιχεία της πλαστής ταυτότητας που χρησιμοποιούσε ο Α. Σταμπούλος (pics)

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία της πλαστής ταυτότητας που εντόπισε η Αντριτρομοκρατική Υπηρεσία κατά τη διάρκεια ερευνών στο διαμέρισμα του Αντώνη Σταμπούλου στην Κυψέλη.

Το συγκεκριμένο πλαστό Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας βρέθηκε σήμερα (04-10-2014) σε διαμέρισμα και όπως προέκυψε, είχε χρησιμοποιηθεί για την ενοικίαση του χώρου από τον παραπάνω συλληφθέντα.

Το πλαστό Δελτίο φέρει αριθμό ΑΑ 011583 και φέρεται να έχει εκδοθεί την 04-03-2005 από το Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Δημητρίου, υπό στοιχεία ΤΣΕΡΓΑΣ Ευθύμιος του Κωνσταντίνου και της Πηνελόπης, γεννηθείς την 26-07-1987 στην Αθήνα, που αντιστοιχούν σε στοιχεία πραγματικού ατόμου, που δε σχετίζεται με την ερευνώμενη υπόθεση.

Επιπλέον, φέρει επικολλημένη φωτογραφία άνδρα, που προσομοιάζει με τον παραπάνω συλληφθέντα και είναι εμφανώς διαφορετική από αυτή του πραγματικού κατόχου.

Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό με την παραπάνω αστυνομική ταυτότητα και ιδίως αν έχει χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε συναλλαγή ή μίσθωση διαμερίσματος, γκαράζ, οχήματος κ.λπ., να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Διαβάστε επίσης:

«Χτενίζει» την Αττική η Αντιτρομοκρατική

Αντιτρομοκρατική: Πού στρέφει τις έρευνες μετά την σύλληψη Σταμπούλου

Μήνυμα Σταμπούλου μέσα από τη ΓΑΔΑ: «Βρίσκομαι αιχμάλωτος»

Αυτός είναι ο 30χρονος συνεργός του Μαζιώτη (pics&vid)