ΕΛΛΑΔΑ

Αιγάλεω: Στις πιάτσες ιερόδουλων στρέφονται οι έρευνες

Αιγάλεω: Στις πιάτσες ιερόδουλων στρέφονται οι έρευνες

24 Σεπτεμβρίου του 2014. Η φρικιαστική δολοφονία που αποκαλύφθηκε τα ξημερώματα στη συμβολή των οδών Μούδρου και Στεφάνου Σαράφη σόκαρε το πανελλήνιο.

Αδίστακτοι δράστες τεμάχισαν στη μέση άνδρα, έκοψαν τα χέρια του από τους καρπούς και στη συνέχεια αφού τοποθέτησαν τη σορό του σε σακούλα σκουπιδιών έβαλαν φωτιά, για να εξαφανίσουν τα ίχνη της αποτρόπαιας δολοφονίας.

Η πυροσβεστική υπηρεσία κλήθηκε για πυρκαγιά σε κάδο απορριμμάτων και κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης ανακάλυψε σε μία σακούλα το τεμαχισμένο και μισοκαμένο πτώμα ενός ηλικιωμένου. Μετά από έρευνα της ασφάλειας αποκαλύφθηκε ότι πρόκειται για 84χρονο κάτοικο της περιοχής.

ΕΛ.ΑΣ. : Ο 84χρονος γνώριζε τους δολοφόνους του

Σχεδόν 20 ημέρες μετά την φρικιαστική δολοφονία οι αστυνομικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών στην προσπάθεια τους να εξιχνιάσουν την υπόθεση - σοκ έχουν επικεντρώσει τις έρευνες τους στις επαφές του θύματος, καθώς τα στοιχεία "δείχνουν" ότι ο ηλικιωμένος γνώριζε έστω και περιστασιακά τον δολοφόνο ή τους δολοφόνους του.

Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί ψάχνουν σε πιάτσες ιερόδουλων, αφού σύμφωνα με πληροφορίες επισκέπτονταν συχνά τον 84χρονο στο σπίτι του στο Αιγάλεω εκδιδόμενες αλλοδαπές γυναίκες, που ενδεχομένως κάνουν χρήση ναρκωτικών. Οι αξιωματικοί της ασφάλειας πάντως εκτιμούν ότι οι δολοφόνοι ήταν τουλάχιστον δύο, αφού μετά τη δολοφονία μετέφεραν το άψυχο σώμα του 20 μέτρα μέσα σε σακούλα και το άφησαν δίπλα σε κάδο απορριμμάτων.

Τον τεμάχισαν στο σπίτι του και «καθάρισαν» τα ίχνη

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή οι αδίστακτοι δολοφόνοι αφού σκότωσαν τον ηλικιωμένο με ένα μεγάλο μαχαίρι στη συνέχεια τεμάχισαν το σώμα του με αλυσοπρίονο!

Το φρικιαστικό έγκλημα έγινε μέσα στο μικρό διαμέρισμα του θύματος, καθώς μπορεί μετά οι δράστες να καθάρισαν τους χώρους, όμως οι αστυνομικοί χρησιμοποιώντας ειδικά χημικά και φωτισμό ανακάλυψαν ίχνη αίματος στο μπάνιο αλλά και στον διάδρομο. Οι άνδρες της σήμανσης έχουν ερευνήσει εξονυχιστικά το διαμέρισμα για να εντοπίσουν τυχόν αποτυπώματα και DNA, των δολοφόνων οι οποίοι εξαφάνισαν τα όργανα του εγκλήματος.

Οι αστυνομικοί πάντως πιστεύουν ότι το κίνητρο της άγριας δολοφονίας δεν είναι η ληστεία, αλλά πιθανότατα η εκδίκηση λόγω προσωπικών διαφορών, αφού έφθασαν στο σημείο να τεμαχίσουν το θύμα για να μην μπορεί να αναγνωριστεί, ενώ ο δράστης ή οι δράστες προσπάθησαν να κάψουν τη σορό του.

Διαβάστε επίσης:

Φρίκη στο Αιγάλεω: Τεμάχισαν και έκαψαν άνδρα

Ταυτοποιήθηκε το τεμαχισμένο πτώμα στο Αιγάλεω

Βρέθηκε πτώμα σε κάδο στο Αιγάλεω