ΕΛΛΑΔΑ

Κομοτηνή: Σύλληψη 17χρονου για διαρρήξεις σε οχήματα και καταστήματα

Κομοτηνή: Σύλληψη 17χρονου για διαρρήξεις σε οχήματα και καταστήματα

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής δεκαεννέα διαρρήξεις σε οχήματα και επιχειρήσεις που διαπράχθηκαν το διάστημα από 23/9/2014 έως 19/10/2014 στην πόλη της Κομοτηνής.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν το πρωί της Δευτέρας (20/10/2014) έναν 17χρονο σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες των αστυνομικών ο δράστης, το παραπάνω χρονικό διάστημα, διέρρηξε, στην πόλη της Κομοτηνής, δεκαεπτά οχήματα και δύο επιχειρήσεις.

Κατά τη διάπραξη των διαρρήξεων αφαίρεσε συνολικά:

  • το χρηματικό ποσό των 420 ευρώ
  • 1 φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή
  • 1 tablet
  • 1 ράδιο - cd
  • 3 κινητά τηλέφωνα
  • διάφορα έγγραφα
  • ροφήματα και τρόφιμα

Στην κατοχή του 17χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 56,50 ευρώ και ένα από τα αφαιρεθέντα κινητά τηλέφωνα, το οποίο αποδόθηκε στον δικαιούχο του.

Σημειώνεται ότι ο δράστης, την Τρίτη 12 Αυγούστου 2014, διέφυγε από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης Βόλου, όπου κρατούνταν, για διακεκριμένες κλοπές και έκτοτε αναζητούνταν, καθώς και ότι σε βάρος του εκκρεμούσε Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ροδόπης για το ίδιο αδίκημα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής για τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Διαβάστε επίσης:

ΑΣΕΠ: Περισσότερες από 12.000 αιτήσεις για 540 θέσεις στη ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ

Ζεσταίνουν τα τρακτέρ οι αγρότες – Έτοιμοι να ξαναβγούν στο δρόμο

Καιρός: Αλλάζει άρδην το σκηνικό – Δείτε την αναλυτική πρόγνωση

ΕΚΠΑ: Καταλήψεων συνέχεια και πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο

Στο τμήμα Φυσικής του ΑΠΘ ο τυφλός φοιτητής