ΕΛΛΑΔΑ

Εύβοια: Συνελήφθησαν δύο Βούλγαροι για κλοπή σε super market

Εύβοια: Συνελήφθησαν δύο Βούλγαροι για κλοπή σε super market

Στην άμεση εξιχνίαση κλοπής από εξοχική κατοικία και μία απόπειρα κλοπής από κατάστημα super market στην περιοχή του Μαλακώντα Εύβοιας προχώρησαν αστυνομικοί του Α.Τ. Ερέτριας.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν τη Δευτέρα (20/10/2014 δύο υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 33 και 27 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται για απόπειρα κλοπής και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Οι δύο αλλοδαποί το βράδυ της Δευτέρας έσπασαν την τζαμαρία καταστήματος super market , ιδιοκτησίας 43χρονου, στην περιοχή του Μαλακώντα Εύβοιας, με σκοπό την κλοπή, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη και τράπηκαν σε φυγή.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ερέτριας, αστυνομικοί του οποίου μετά από ενδελεχή έρευνα και κατάλληλη αξιολόγηση - αξιοποίηση στοιχείων, εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο δράστες, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τους αστυνομικούς, στην κατοικία των δύο αλλοδαπών, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • Επτά τηλεοράσεις.
  • Τέσσερα κλιματιστικά (δύο εξωτερικές και δύο εσωτερικές μονάδες).
  • Τρία dvd player .
  • Μία ηλεκτρική κουζίνα και μία καφετιέρα.
  • Ένα φορητό radio cd και ένα κινητό τηλέφωνο.

Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι μέρος των κατασχεθέντων είχε αφαιρεθεί την Παρασκευή 17/10/2014, από εξοχική κατοικία, ιδιοκτησίας 60χρονης ημεδαπής, επίσης στην περιοχή του Μαλακώντα Εύβοιας και αποδόθηκαν στην νόμιμη κάτοχό τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Διαβάστε επίσης:

Αττική: 58χρονος αποπειράθηκε να πουλήσει άμφια του 15ου αιώνα(pics)

ΣτΕ: Να συνεχιστούν τα έργα κατασκευής της χωματερής στο Γραμματικό Αττικής

Σχεδιάζεται εστιατόριο που θα έχει υπαλλήλους μόνο άτομα με αναπηρία

Κομοτηνή: Σύλληψη 17χρονου για διαρρήξεις σε οχήματα και καταστήματα

ΑΣΕΠ: Περισσότερες από 12.000 αιτήσεις για 540 θέσεις στη ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ