ΕΛΛΑΔΑ

Εύβοια: Κεραυνός σκότωσε 30χρονο ποδοσφαιριστή στο γήπεδο

Εύβοια: Κεραυνός σκότωσε 30χρονο ποδοσφαιριστή στο γήπεδο

Τραγική είδηση από την Εύβοια, καθώς 30χρονος ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής έχασε τη ζωή του, όταν χτυπήθηκε από κεραυνό την ώρα της προπόνησης, στο χωριό Κύρινθος στην κεντρική Εύβοια. Πρόκειται για τον Γιάννη Συκιώτη, ο οποίος ήταν ιδιοκτήτης κτηνοτροφικής μονάδας στο Μετόχι.

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 7 το απόγευμα της Πέμπτης (13/11/2014) όταν ένα μπουρίνι, με πολύ μικρή διάρκεια, έφτασε στο κέντρο της Εύβοιας.

Εκείνη την ώρα ήταν σε εξέλιξη η προπόνηση της ΑΕ Κηρίνθου, της Β΄ερασιτεχνικής κατηγορίας της Εύβοιας, στην οποία αγωνίζονταν και ο άτυχος ποδοσφαιριστής.

Ορισμένοι από τους ποδοσφαιριστές που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στην προπόνηση πρόλαβαν να απομακρυνθούν με κατεύθυνση τα αποδυτήρια. Ο 30χρονος έμεινε πίσω, περίπου στο κέντρο του γηπέδου και χτυπήθηκε από τον κεραυνό.

Οι συμπαίκτες του έτρεξαν κοντά του και προσπάθησαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες και τον μετέφεραν αμέσως στο Κέντρο Υγείας του Μαντουδίου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ο 30χρονος, που έχει καταγωγή από το χωριό Μετόχι, βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Στο νοσοκομείο παραμένουν τέσσερις ακόμη από τους συμπαίκτες του, οι οποίοι υπέστησαν σοκ.

Ακολούθησαν δραματικές στιγμές. Οι γονείς του 30χρονου φτάνουν στο Κέντρο Υγείας και στο άκουσμα της τραγικής είδησης, κατέρρευσαν.

Στην συνέχεια, πέντε συμπαίκτες του άτυχου νεαρού, μεταφέρθηκαν σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο Χαλκίδας, ανάμεσα τους και ένα 15χρονο παιδί το οποίο μεταφέρθηκε αργότερα στο Παίδων.

Άμεσα στο νοσοκομείο κατέφθασαν οι γονείς των παιδιών και ο πρόεδρος της ΑΕ Κηρίνθου, ο οποίος μίλησε στο eviazoom.gr

«Τέτοια τραγωδία δεν έχω ζήσει στην ζωή μου, πρώτη φορά μου συμβαίνει τέτοιο πράγμα. Ευτυχώς που δεν θρηνήσαμε και άλλα θύματα. Ήμασταν τυχεροί. Πήγαν τα παιδιά στις 17:3ο το απόγευμα, ξεκίνησαν την προπόνηση και στις 17:50 - 17:55 έφερε το μπουρίνι. Μόλις άρχισαν οι πρώτες ψιχάλες, ήταν ο γιος μου εκεί και τους είπε άντε πάμε να φύγουμε γιατί θα πέσει και κανένας κεραυνός και χαριτολογώντας ο συγχωρεμένος είπε θα πάει στον Στέργιο που έχει και αλεξικέραυνο και μετά έγινε η τραγωδία. Ήμασταν τυχεροί που δεν ήταν όλα μαζί τα παιδιά να τα σκοτώσει όλα. Περιμένουμε τουλάχιστον να πάρουμε καλά αποτελέσματα από το νοσοκομείο Χαλκίδα και να μείνουμε με αυτό».

Σχετικές ειδήσεις