ΕΛΛΑΔΑ

Έκοψαν το ρεύμα σε διαβητικό με τρία παιδιά (vid)

Έκοψαν το ρεύμα σε διαβητικό με τρία παιδιά (vid)

Αίσθηση προκαλεί μία υπόθεση που έρχεται από τη Σύρο με "πρωταγωνιστή" έναν διαβητικό, ο οποίος έχει τρία ανήλικα παιδιά.

Ο Α.Ρ. χρωστάει στη ΔΕΗ 3.200 ευρώ, ωστόσο, όπως καταγγέλλει ο ίδιος μετά από διακανονισμό μετά την επιχείρηση, συνεργείο προχώρησε στη διακοπή ρεύματος στο σπίτι του. Έτσι, σύμφωνα με δημοσογράφο από το Logotypo, έκανε ένεση με ινσουλίνη, η οποία ήταν εκτός ψυγείο, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Σύρου, όπως και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Και όλα αυτά, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, ενώ είχε ενημερώσει τη ΔΕΗ για την κατάσταση της υγείας του. Σύμφωνα με το όσα ανέφερε πρωί της Δευτέρας, (17/11/2014) στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, από τον Ιούλιο μέχρι και την Παρασκευή η ΔΕΗ έχει κόψει το ρεύμα στο σπίτι του τέσσερις φορές.

«Έχω ενημερώσει τη ΔΕΗ για την κατάσταση της υγείας μου. Ωστόσο, ενώ γίνει διακανονισμός, μου έκοψαν και πάλι το ρεύμα».

Την ίδια στιγμή, ο Α.Ρ. αποκάλυψε πως λίγο πριν εισαχθεί στο νοσοκομείο είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Ο ασθενής νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου της Σύρου με την κατάσταση της υγείας του να παρουσιάζει βελτίωση, όπως είπε ο ίδιος.

Σχετικές ειδήσεις