ΕΛΛΑΔΑ

Τραγικός ο απολογισμός της καραμπόλας στο Σχηματάρι

Τραγικός ο απολογισμός της καραμπόλας στο Σχηματάρι

Μία νέα γυναίκα νεκρή και έξι τραυματίες είναι ο απολογισμός της τραγικής καραμπόλας που έγινε αργά χθες το απόγευμα (13/12) στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας

Το δυστύχημα συνέβη στο 60ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος των διοδίων Σχηματαρίου, στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Ενεπλάκησαν τουλάχιστον 35 οχήματα, μεταξύ άλλων και ένα λεωφορείο το οποίο μετέφερε μαθητές από Λύκειο του Περιστερίου, οι οποίοι είναι όλοι καλά στην υγεία τους.

Η νεαρή γυναίκα, η η οποία τελικά κατέληξε, είχε τραυματιστεί βαρύτατα. Όταν έφτασαν οι διακομιστές του ΕΚΑΒ, ανέκτησε για λίγο τις αισθήσεις της, ωστόσο όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, διαπιστώθηκε ο θάνατός της, συνεπεία των βαρύτατων τραυμάτων που έφερε.

Στο σημείο όπου έγινε το δυστύχημα εκτελούνταν έργα, ενώ εκείνη τη στιγμή σημειώνονταν έντονη βροχόπτωση.

Άγνωστα μέχρι στιγμής τα αίτια

Τα αίτια του τραγικού συμβάντος παραμένουν άγνωστα. Ωστόσο, σύμφωνα με μαρτυρίες οδηγών, στο οδόστρωμα υπήρχε πετρέλαιο ή πίσσα.

Αμέσως μετά τη σύγκρουση, οι περισσότεροι οδηγοί βγήκαν από τα οχήματά τους και έτσι αποφεύχθηκαν περισσότερα θύματα, καθώς τα μπροστινά αυτοκίνητα ουσιαστικά «διεμβολίστηκαν» από αυτά που ακολουθούσαν.

Σχετικές ειδήσεις