ΕΛΛΑΔΑ

Από ψυχίατρο θα εξεταστεί η 11χρονη που έγινε μητέρα

Από ψυχίατρο θα εξεταστεί η 11χρονη που έγινε μητέρα

Η Δικαιοσύνη παρενέβη στο θέμα της 11χρονης στην Κρήτη που έγινε μητέρα, καθώς η αρμόδια Εισαγγελία ζητά την εξέτασή της από ψυχίατρο, προκειμένου να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση βρίσκεται.

Σύμφωνα με το cretalive, το 11χρονο κορίτσι που το βράδυ της Κυριακής 14/12 εισήχθη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου έφερε στο κόσμο το παιδί της, θα παραμένει μέχρι το τέλος της εβδομάδας στο νοσοκομείο.

Η υπόθεση που προκάλεσε αίσθηση στην Κρήτη αλλά και σε ολόκληρη την χώρα βρίσκεται πλέον στα χέρια της δικαιοσύνης, μετά και την εισαγγελική παραγγελία για διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες ζούσε το 11χρονο κορίτσι και αν αυτές είναι κατάλληλες για να μεγαλώσει τόσο η ίδια, όσο και το νεογέννητο παιδί της.

Η έρευνα διεξάγεται από τις αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες ενώ την ίδια ώρα η 29χρονη «γιαγιά», έχει ήδη ζητήσει να αναλάβει την επιμέλεια του νεογέννητου βρέφους, υποστηρίζοντας ότι μπορεί να το φροντίσει μαζί με την κόρη της και το μικρότερο παιδί της.

Σύμφωνα με το cretalive, είχε ήδη από το περασμένο καλοκαίρι υποβάλει μήνυση σε βάρος 14χρονου για αποπλάνηση της 11χρονης κόρης της. Μάλιστα, η οικογένεια είχε εγκαταλείψει το χωριό προκειμένου να αποφύγει τα σχόλια.

Σχετικές ειδήσεις