ΕΛΛΑΔΑ

Β. Παπαγεωργόπουλος: Θα κάνω γιορτές στην εξορία

Β. Παπαγεωργόπουλος: Θα κάνω γιορτές στην εξορία

Με νέο μήνυμα μέσα από τις φυλακές, ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, επαναλαμβάνει πως είναι αθώος, αν και έχει καταδικαστεί για υπεξαίρεση.

Την ίδια στιγμή, ο κ. Παπαγεωργόπουλος, τονίζει μεταξύ άλλων πως «η ώρα της δικαίωσης δεν θα αργήσει», ενώ για εκείνους που τον έβαλαν φυλακή λέει πως «θα έχουν τύψεις μέχρι να πεθάνουν».

Διαβάστε αναλυτικά το μήνυμα Παπαγεωργόπουλου:

"Για δεύτερη φορά στη ζωή μου θα κάνω Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και την ονομαστική μου εορτή μακριά από τα αγαπημένα μου πρόσωπα, μακριά από τους φίλους μου, μακριά από τους Θεσσαλονικείς.

Θέλω να πιστεύω ότι η ώρα της δικαίωσης δεν θα αργήσει. Άλλωστε η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Για όλα αυτά κάποιοι – όπως τόνισα και στο τριμελές Εφετείο – θα έχουν τύψεις μέχρι να πεθάνουν.

Σήμερα, το σημαντικό για μένα είναι ότι εδώ στον χώρο της εξορίας, της απομόνωσης και των απάνθρωπων συνθηκών και παρ’ όλο που αντιμετωπίζω έναν συνεχή πόλεμο λάσπης, δέχομαι με όλους τους δυνατούς τρόπους άπειρες εκδηλώσεις αγάπης, αγωνίας, συμπαράστασης και αλληλεγγύης από γνωστούς και αγνώστους, από ψηφοφόρους όλων των πολιτικών Παρατάξεων από ανθρώπους που από την πρώτη στιγμή αντελήφθησαν την εις βάρος μου εξόφθαλμη σκευωρία.

Δέχομαι άπειρες εκδηλώσεις συμπαράστασης από αγνούς πατριώτες που παρακολούθησαν την μακρά προσφορά μου προς την Ελληνική Κοινωνία, που παρακολούθησαν την ανιδιοτέλεια με την οποία υπηρέτησα τον τόπο είτε με την ιδιότητα του αθλητή, είτε του εκπροσώπου του Λαού της Θεσσαλονίκης στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, είτε του επί 12ετία Δημάρχου Θεσσαλονίκης.

Σε όλους αυτούς, αλλά και σε όλους τους συμπατριώτες μου εύχομαι ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, εύχομαι ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ, εύχομαι η πολιτική λάσπη που πληρώνω και εγώ να μη καταλάβει τα πάντα, εύχομαι η Πατρίδα να ξεπεράσει την εσωστρέφεια και την εμφύλια αντιπαράθεση και να κινηθεί με ταχύτητα στον δρόμο της προόδου και της ευημερίας.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ – ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.
Βασίλης Παπαγεωργόπουλος." {sic}

Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο twitter @newsbombgr

Κάντε like και ακολουθήστε μας στο facebook.com/newsbombgr

Σχετικές ειδήσεις