ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Υπο βροχή αλλά με μεγάλο κέφι το «Santa Run»

Χανιά: Υπο βροχή αλλά με μεγάλο κέφι το «Santa Run»

Η βροχή δεν πτόησε τους περίπου πέντε χιλιάδες Άγιους Βασίλησες που ξεχύθηκαν στους κεντρικούς δρόμους των Χανίων, για να καταλήξουν, μετά το τέρμα, σε ένα μεγάλο πάρτυ.

Για 4η συνεχή χρονιά το Σωματείο Santa Run, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, τον Δήμο Χανίων και την Πολιτιστική Επιχείρηση του δήμου, διοργάνωσαν το 4ο Santa Run , για την οικονομική ενίσχυση των συλλόγων Κ.Η.Φ.Α.ΑΜΕΑ, ΕΛΕΠΑΠ, ΚΗΦΑΠ, ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ , που ασχολούνται με παιδιά της πόλης τα οποία αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

Η συμμετοχή φέτος παρά τον άστατο καιρό ξεπέρασε κάθε προσδοκία.'Ανθρωποι κάθε ηλικίας ,οικογένειες με μωρά σε καροτσάκια κρατώντας κόκκινα μπαλόνια και με σφυρίχτρες στο στόμα έκαναν τον γύρο της πόλης.

Σε όλο το μήκος της διαδρομής που έγινε υπό τους ήχους της μουσικής από 15 μουσικούς παραγωγούς των Χανίων , καταστηματάρχες της πόλης πρόσφεραν γλυκά και σοκολάτες στους συμμετέχοντες ενώ προσφερόταν μπύρες χωρίς αλκοόλ.

Όπως αναφέρει το www.cretalive.gr, ολόκληρη η διαδρομή είχε ως εξής: 1ο Γυμνάσιο, αριστερά από την Τράπεζα της Ελλάδος στην Ανδρέα Παπανδρέου στο ύψος του “Μαγικού Φίλτρου” και πέρασε από τις οδούς: Κτιστάκη, Τζανακάκη μέχρι την πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, όλη την Χατζημιχάλη Γιάνναρη μέχρι την Χάληδων κι από κει στο Παλιό Λιμάνι και συγκεκριμένα την δεξιά πλευρά του λιμανιού μέχρι το Παλιό Τελωνείο.
Τερματισμός στην Δασκαλογιάννη και στο 1ο Γυμνάσιο όπου ξεκίνησε το μεγάλο πάρτι.

Σχετικές ειδήσεις