ΕΛΛΑΔΑ

Norman Atlantic: Ώρες αγωνίας για συγγενείς επιβαίνοντα

Norman Atlantic: Ώρες αγωνίας για συγγενείς επιβαίνοντα

Από το βράδυ του Σαββάτου (27/12) ο οδηγός νταλίκας Κωνσταντίνος Κουφόπουλος που επέβαινε στο μοιραίο πλοίο, Norman Atlantic, δεν έχει εντοπιστεί από την οικογένειά.

Η οικογένεια του περνά ώρες αγωνίας, καθώς δεν έχει έχει καταφέρει να επικοινωνήσει με τον οδηγό από τη Βέροια, με την κόρη του να αναφέρει σε κανάλι, πως άκουσε τη φωνή του πάτερα της, παρ' όλα αυτά δεν υπάρχουν νέα του.

«Ο αδερφός μου και η μητέρα μου πέτυχαν στο τηλέφωνο έναν γνωστό του μπαμπά μου που ήταν μαζί στο πλοίο. Μας είπε, πως το βράδυ λίγο πριν ξεσπάσει η φωτιά ήταν μαζί και έτρωγαν και έπιναν μπύρα. Μετά μας είπε πως χωρίστηκαν γιατί πήγαν για ύπνο. Από την ώρα που ξέσπασε η φωτιά δεν τον ξαναείδε. Είπε όμως πως μπορεί και να μην τον πρόσεξε πάνω στην ταραχή του», λέει η κόρη του, που προσπαθεί να μάθει ό,τι μπορεί για τον πατέρα της.

«Επίσης στις 4:00 το πρωί χθες ένας συνάδελφος του μπαμπά μου, που ήταν μαζί στο πλοίο, έστειλε μήνυμα στο αφεντικό του. Δεν έχουμε όμως από χθες καμία επαφή, δεν μπορέσαμε να επικοινωνήσουμε μαζί του. Πάντως είμαι βέβαιη πως σε ένα κανάλι μιλούσαν κάποιοι ζωντανά μέσα από το καράβι και άκουσα την φωνή του μπαμπά μου, που του έλεγε "πες τους καιγόμαστε". Ανησυχούμε πάρα πολύ, δεν ξέρουμε τι γίνεται. Κοιτάμε συνέχεια τις λίστες και δεν έχουμε δει ακόμα το όνομά του»», λέει ακόμα το κορίτσι.