ΕΛΛΑΔΑ

Βουλευτικές εκλογές 2015: Αυξημένη η κίνηση στην Πελοπόννησο

Βουλευτικές εκλογές 2015: Αυξημένη η κίνηση στην Πελοπόννησο

Έντονη είναι η κίνηση στην Πελοπόννησο, τόσο στις πόλεις, όσο και στα χωριά, αφού ήδη από χθες, Παρασκευή (23/01/2015) πολλοί είναι αυτοί, που έχουν μετακινηθεί για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στην ιδιαίτερη πατρίδα τους.

Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν συνεχίζεται η κάθοδος των ετεροδημοτών και σήμερα, Σάββατο (24/01/2015) με αμείωτο ρυθμό. Δεκάδες χιλιάδες αυτοκίνητα έχουν περάσει τον Ισθμό προς Πελοπόννησο, ενώ αύριο, Κυριακή (25/01/2015) ημέρα των εκλογών αναμένεται να κορυφωθεί η κίνηση των ετεροδημοτών, δεδομένου ότι, για τους τρεις από τους πέντε νομούς της περιφέρειας, οι εκλογείς θα ταξιδέψουν για να ψηφίσουν αυθημερόν.

Την ίδια ώρα, η κακοκαιρία είναι έντονη στην Πελοπόννησο, με συνεχή βροχόπτωση, ενώ χιονίζει από χθες βράδυ κατά διαστήματα στην ορεινή Αρκαδία.
Οι δρόμοι είναι ανοικτοί και η κυκλοφορία διεξάγεται σε όλο το οδικό δίκτυο κανονικά. Οι οδηγοί όμως, θα πρέπει να έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες και να είναι προσεκτικοί διότι σε κάποια σημεία υπάρχει περιορισμένη ορατότητα εξαιτίας έντονης βροχόπτωσης ή ομίχλης.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ 2015

Σχετικές ειδήσεις