ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία: Διευκρινήσεις για την κυκλοφορία στην Εγνατία Οδό

Κακοκαιρία: Διευκρινήσεις για την κυκλοφορία στην Εγνατία Οδό

Οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν στη χώρα έχουν προκαλέσει προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό.

Γι' αυτό και η κατασκευαστική εταιρία της Εγνατίας Οδού με ανακοίνωσή της παρέχει διευκρινίσεις για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν στο οδικό δίκτυο Καστοριάς - Πρεσπών - Κρυσταλλοπηγής.

Σύμφωνα με όσα επισημαίνονται, «η προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας από 4-13/2/2015, στο τμήμα από το 11ο έως το 21ο χλμ. της Εθνικής Οδού "Καστοριάς - Πρεσπών - Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας" (μέσω Κορομηλιάς), που ανακοινώθηκε με την υπ' αρ. 2501/1/214-γ'/04.02.2015 Απόφαση της Δ/νσης Αστυνομίας Καστοριάς, λόγω καθίζησης/υποχώρησης του οδοστρώματος, δεν αφορά τον Αυτοκινητόδρομο Α29 "Σιάτιστα – Κορομηλιά", την ευθύνη του οποίου έχει η Εταιρεία μας».

Με βάση, ωστόσο, την ανωτέρω απόφαση, οι χρήστες του αυτοκινητοδρόμου με προορισμό τις Πρέσπες, την Κρυσταλλοπηγή, Αλβανία και Φλώρινα (μέσω Κορομηλιάς) θα πρέπει να εξέλθουν αυτού στον ανισόπεδο κόμβο Άργους Ορεστικού και να ακολουθήσουν την προβλεπόμενη εναλλακτική διαδρομή μέσω της επαρχιακής οδού Καστοριάς - Αμυνταίου, βάση της εγκατεστημένης σήμανσης και σύμφωνα με τις οδηγίες της Τροχαίας Καστοριάς.

Η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Α29 μέχρι και το πέρας αυτού στον ισόπεδο κόμβο Κορομηλιάς διεξάγεται κανονικά και χωρίς περιορισμούς.

Σχετικές ειδήσεις