ΕΛΛΑΔΑ

Συγκέντρωση υπέρ των θέσεων της ελληνικής κυβέρνησης στην Κρήτη

Συγκέντρωση υπέρ των θέσεων της ελληνικής κυβέρνησης στην Κρήτη

Νέα συγκέντρωση υπέρ των θέσεων της ελληνικής κυβέρνησης στις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους, πραγματοποιείται στο Ηράκλειο και τα Χανιά καθώς και σε άλλες περιοχές της Κρήτης με αφορμή την έκτακτη συνεδρίαση του Eurogroup.

Η συγκέντρωση στο Ηράκλειο γίνεται κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες λόγω του ψύχους και της βροχής που όμως δεν εμπόδισε τους Ηρακλειώτες να πάρουν μέρος μαζικά και δυναμικά στο συλλαλητήριο .

«Ανάσα αξιοπρέπειας σε όλη την Ελλάδα» είναι το κεντρικό σύνθημα του συλλαλητηρίου στο Ηράκλειο όπως και σε άλλες πόλεις της χώρας που οργανώθηκε, από μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από πολίτες ενώ υπάρχουν και πανό με συνθήματα καθώς και ελληνικές σημαίες.

«Επιλέγουμε την αξιοπρέπεια και ζητάμε για εμάς και τους λαούς όλης της Ευρώπης μια μεγάλη ανάσα αλλαγής. Καλούμε όλους τους λαούς της Ευρώπης να δείξουν έμπρακτα την υποστήριξή τους στον αγώνα του ελληνικού λαού και της ελληνικής κυβέρνησης για μια Ευρώπη της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης. Θα νικήσουμε», αναφέρεται μεταξύ άλλων στη σχετική πρόσκληση την οποία είχαν απευθύνει οι οργανωτές.

Συγκέντρωση στήριξης της ελληνικής κυβέρνησης στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς

Με κεντρικό σύνθημα «Ανάσα αξιοπρέπειας όχι στη λιτότητα», εκατοντάδες πολίτες από τα Χανιά διαδήλωσαν απόψε (11/2/2015) στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς.

Παρά το κρύο που επικρατούσε πολίτες κάθε ηλικίας δήλωσαν με την παρουσία τους τη στήριξή τους στις θέσεις της ελληνικής κυβέρνησης για τη διαπραγμάτευση με τους δανειστές.

Στην εκδήλωση με πανό και μικροφωνική συμμετείχαν και οι εργαζόμενοι της ΕΡΑ Χανίων διεκδικώντας την επαναλειτουργία της ΕΡΤ.

Παρόμοιες συγκεντρώσεις πραγματοποιούνται και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Σχετικές ειδήσεις