ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Αναστάτωση στον Προφήτη Ηλία - «Ενέδρα» σε 32χρονο αγρότη

Κρήτη: Αναστάτωση στον Προφήτη Ηλία - «Ενέδρα» σε 32χρονο αγρότη

Αναστατωμένοι είναι για ακόμη μία φορά οι κάτοικοι του Προφήτη Ηλία στο Ηράκλειο Κρήτης καθώς μετά το μετά το μακελειό που σημειώθηκε το 2012, κάποιοι φαίνεται πως δεν θέλουν να αφήσουν τους κατοίκους να ζήσουν ειρηνικά.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στις αστυνομικές αρχές από 32χρονο αγρότη, συγγενή των κατηγορούμενων για το μακελειό, δύο νεαροί, συγγενείς ενός εκ των θυμάτων του έστησαν ενέδρα και με κατσούνες του προξένησαν ζημιές στο αυτοκίνητό του.

Όπως κατήγγειλε ο 32χρονος, σήμερα (18/2/2015) και ενώ ήταν σε καφενείο του χωριού, μπήκαν δύο αδέλφια 23 και 25 ετών, οι οποίοι απειλώντας τον του είπαν να φύγει.

Με την παρέμβαση άλλων παρευρισκόμενων τα πνεύματα ηρέμησαν και οι δύο νεαροί έφυγαν.

Όμως, όταν ο 32χρονος επέστρεψε σπίτι του, τους βρήκε να τον περιμένουν εκεί. Οι δύο νεαροί του επιτέθηκαν με τις κατσούνες και χτύπησαν το αυτοκίνητό του, ενώ στην συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Αμέσως ο 32χρονος πήγε στην αστυνομία και αστυνομικοί του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων, αναζητούν τους δύο νεαρούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος έχει καταγγείλει και άλλες φορές πως παίρνει απειλητικά μηνύματα, ενώ είχε καταγγείλει και εμπρησμό στο μετόχι του.

Πηγή: flashnews.gr

Σχετικές ειδήσεις