ΕΛΛΑΔΑ

Χαρδούβελης: Έχω φέρει περισσότερα χρήματα στη χώρα απ' όσα έχω βγάλει

Χαρδούβελης: Έχω φέρει περισσότερα χρήματα στη χώρα απ' όσα έχω βγάλει

Τη δική του απάντηση σχετικά με το έγγραφο Νικουλούδη για το πόθεν έσχες του που ήρθε στο φως της δημοσιότητας δίνει ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γκίκας Χαρβούβελης, λέγοντας πως έχει φέρει στη χώρα περισσότερα χρήματα από όσα έχει βγάλει.

Ο κ. Χαρδούβελης μιλώντας σήμερα, Τρίτη (10/03/2015) στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ διευκρίνισε ότι την περίοδο κατά την οποία έβγαλε τα χρήματά του στο εξωτερικό, επικρατούσε μία διαφορετική κατάσταση, ένας διαφορετικός ΣΥΡΙΖΑ, μία διαφορετική Ευρώπη, ενώ προσέθεσε ότι διατηρεί τα χρήματα του σε αμοιβαία κεφάλαια στην Αμερική.

Σχετικά με το αδίκημα για το οποίο εγκαλείται, ο τέως υπουργός Οικονομικών δήλωσε ότι δεν έχει λάβει επιστολή από τον Π. Νικολούδη, αλλά ενημερώθηκε από τα μέσα ενημέρωσης. Υποστήριξε επίσης ότι ως ο τότε προϊστάμενος του πολιτικού γραφείου του Λουκά Παπαδήμου δεν ενέπιπτε σε αυτούς που έπρεπε να κάνουν δήλωση.

Παράλληλα, σχολιάζοντας το περίφημο «e-mail Χαρδούβελη», δήλωσε ότι «έπρεπε να γίνει μία μελέτη για το ασφαλιστικό, δεν προβλεπόταν καμία περικοπή συντάξεων. Την ίδια πρόβλεψη έχει υπογράψει και η νυν κυβέρνηση στη συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου», ενώ για το θέμα των επικουρικών επανέλαβε ότι είχαν θεσμοθετηθεί και δεν συμπεριλαμβάνονταν στο email.

Σχετικές ειδήσεις