ΕΛΛΑΔΑ

Υπάλληλοι της ΕΥΔΑΠ εκμεταλλεύτηκαν ληστεία και έβαλαν «χέρι» στο χρηματοκιβώτιο

Υπάλληλοι της ΕΥΔΑΠ εκμεταλλεύτηκαν ληστεία και έβαλαν «χέρι» στο χρηματοκιβώτιο

Ακούγεται απίστευτο αλλά είναι εκατό τοις εκατό αληθινό... Τρεις υπάλληλοι της ΕΥΔΑΠ κατηγορούνται ότι εκμεταλλεύτηκαν ληστεία που έγινε στα γραφεία της εταιρείας στο Μαρούσι στις 2 Μαρτίου και απέσπασαν μεγάλο χρηματικό ποσό.

Η ληστεία στην ΕΥΔΑΠ στο Μαρούσι έλαβε χώρα στις 2 Μαρτίου, όταν δυο άνδρες, οι οποίοι επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, εισέβαλαν στο υποκατάστημα την ώρα που ήταν σε εξέλιξη χρηματαποστολή.

Οι ληστές απέσπασαν 55.000 ευρώ προτού τραπούν σε φυγή.

Οι Αρχές άρχισαν να ερευνούν το χώρο και να παίρνουν καταθέσεις από τους υπαλλήλους που δούλευαν την ώρα της ληστείας. Οι αστυνομικοί μετά τις καταθέσεις προβληματίστηκαν ιδιαιτέρως καθώς δυο από τους ταμίες ισχυρίστηκαν ότι οι ληστές έβαλαν χέρι και στο χρηματοκιβώτιο από όπου απέσπασαν ακόμα 17.000 ευρώ.

Οι κάμερες όμως δεν έδειξαν κάτι τέτοιο, καθώς οι ληστές βρήκαν το χρηματοκιβώτιο κλειστό και δεν προσπάθησαν να το ανοίξουν.

Οι Αρχές διαπίστωσαν ότι ένας ταμίας έχει ανοίξει λίγο μετά την ληστεία το χρηματοκιβώτιο και έχει πάρει από μέσα 17.000 ευρώ!

Για το πρωτοφανές περιστατικό έχει ήδη ενημερωθεί η διοίκηση της ΕΥΔΑΠ ενώ συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών για τη σύλληψη των ληστών.

Σχετικές ειδήσεις