ΕΛΛΑΔΑ

Ο πατέρας της Αγγελικής ευχαριστεί την μητέρα των αδερφών Τσάκαλου

Ο πατέρας της Αγγελικής ευχαριστεί την μητέρα των αδερφών Τσάκαλου

Δηλώσεις έκανε ο πατέρας της 22χρονης Αγγελικής Σπυροπούλου μέλος των «Πυρήνων της Φωτιάς», που έχει κριθεί προφυλακισμένη.

Ο Π. Σπυρόπουλος στις δηλώσεις του ευχαριστεί την μητέρα των Χ. και Γ. Τσάκαλου στην απόπειρα απόκρυψης της κόρης του παρά την μεγάλη «επικινδυνότητα» τους εγχειρήματος αυτού. Η Α. Τσάκαλου «έπραξε όπως μόνο μια αληθινή μάνα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Σπυρόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι η κ. Τσάκαλου κρίθηκε προφυλακιστέα για την υπόθεση.

Διαβάστε ολόκληρη την δήλωση του Παναγιώτη Σπυροπούλου:

«Τις τελευταίες ημέρες μετά την σύλληψη της κόρης μου Αγγελικής εντός του σπιτιού της μητέρας των Χ. και Γ. Τσάκαλου, Α. Τσάκαλου, εγώ ως πατέρας απέναντι σε αυτή τη μάνα, μόνο ένα μεγάλο ευχαριστώ μπορώ να πω. Τα λόγια και τα συναισθήματα ευγνομωσύνης για αυτή τη γυναίκα που η οποιαδήποτε λογική κρίση της ως προς την ‘’επικινδυνότητα’’ της πράξης της να αποδεχθεί να κρύψει την κόρη μου μετασχηματίσθηκε σε κατανόηση για το παιδί μου και έπραξε όπως μόνο μία αληθινή μάνα θα έκανε.

Τέλος θα ήθελα να τονίσω την μεγάλη απογοήτευση μου έναντι στην άδικη προφυλάκιση των 2 γυναικών, Α.Τσακάλου και Ε. Στατήρη, που αποτελούν προϊόν εκμετάλλευσης με απώτερο σκοπό την ψυχολογική πίεση τόσο των ίδιων των παιδιών, όσο και των οικογενειών τους

Παναγιώτης Σπυρόπουλος».

Σχετικές ειδήσεις