ΕΛΛΑΔΑ

Έφυγε από τη ζωή η 17χρονη που είχε πέσει από μπαλκόνι ξενοχοδείου στη Ρώμη

Έφυγε από τη ζωή η 17χρονη που είχε πέσει από μπαλκόνι ξενοχοδείου στη Ρώμη

Έχασε τη μάχη που έδινε για να κρατηθεί στη ζωή, η 17χρονη μαθήτρια που είχε πέσει από μπαλκόνι ξενοδοχείου στη Ρώμη. Τα όργανα του παιδιού τους δωρίζουν οι τραγικοί γονείς.

Η 17χρονη κοπέλα υπέκυψε στα τραύματά της, στο νοσοκομείο της Ρώμης όπου νοσηλευόταν μετά το δυστύχημα που είχε την Τετάρτη 04 Μαρτίου κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής του 2ου ΓΕΛ Αλεξάνδρειας Ημαθείας.

Σε μια κίνηση που δείχνει μεγαλείο ψυχής, οι τραγικοί γονείς αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανα της κόρης τους, σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.

Το δυστύχημα είχε συμβεί το βράδυ της μοιραίας εκείνης Τετάρτης, μετά το δείπνο, όταν τα παιδιά ανέβηκαν στα δωμάτιά τους στο ξενοδοχείο Cristoforo Colombo, για να ετοιμάσουν τις βαλίτσες τους καθώς θα αποχωρούσαν την επόμενη ημέρα.

Τότε, για άγνωστο ακόμα λόγο η κοπέλα είχε πέσει από το μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου, όπου βρισκόταν το δωμάτιό της.

Η μαθήτρια είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση καθώς έφερε σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και αργότερα σε δεύτερη επέμβαση καθώς παρουσίασε οίδημα στον εγκέφαλο.

Η κοπέλα νοσηλευόταν επί οκτώ ημέρες σε Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης έχοντας στο πλάι της συνεχώς τους γονείς της ενώ οι γιατροί ήταν ιδιαίτερα ανήσυχοι καθώς τα τραύματά της ήταν πολύ σοβαρά και η κατάστασή της υγείας της, κρίσιμη.

Τελικά η κοπέλα δεν τα κατάφερε και υπέκυψε σκορπίζοντας τη θλίψη στην οικογένεια, τους φίλους και τους συμμαθητές της στο 2ο ΓΕΛ Αλεξάνδρειας.

Τα αίτια της πτώσης της άτυχης μαθήτριας δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί παρά το ότι η ιταλική αστυνομία έχει προχωρήσει σε σχετικές έρευνες κι έχει μιλήσει με συμμαθητές της, που βρίσκονταν στο ξενοδοχείο την ώρα του δυστυχήματος.

«Πρέπει να στηρίξουμε τους συμμαθητές της»

Το Newsbomb.gr επικοινώνησε με τον διευθυντή του σχολείου Νίκο Κατσιαννίδη, ο οποίος τόνισε την ανάγκη να βοηθηθούν πλέον οι συμμαθητές της άτυχης κοπέλας, καθώς καλούνται να αντιμετωπίσουν το χαμό ενός μέλους της δικής τους, σχολικής κοινότητας.

«Μέλημά μας τώρα είναι να βοηθήσουμε τα παιδιά που θα χρειαστούν στήριξη. Έχουμε ήδη καλέσει και περιμένουμε ψυχολόγους, για να συνδράμουν στη στήριξη των παιδιών της 3ης Λυκείου, τα οποία είναι συγκλονισμένα», τόνισε ο κ. Κατσιαννίδης.

«Δεν έχουμε καταφέρει να επικοινωνήσουμε ακόμα με τον πατέρα της μαθήτριάς μας, δεδομένης της τραγικής κατάστασης την οποία βιώνει», συμπλήρωσε ο διευθυντής του Λυκείου που διευκρίνισε ότι η δυσάρεστη είδηση του θανάτου της μαθήτριας, επιβεβαιώθηκε από τη Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, Αναστασία Μαυρίδου.

«Ενημερώσαμε με τη σειρά μας τα παιδιά αλλά πολλά από αυτά είχαν ήδη μάθει το τραγικό γεγονός από διαρροές», πρόσθεσε ο κ. Κατσιαννίδης

Σχετικές ειδήσεις