ΕΛΛΑΔΑ

Ρεκόρ συμμετοχής στον Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος»

Ρεκόρ συμμετοχής στον Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος»

Περισσότεροι από 20.000 δρομείς, αριθμός που παραπέμπει σε νέο ρεκόρ, πρόκειται να συμμετέχουν στον φετινό 10ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος», που είναι προγραμματισμένος για τις 5 Απριλίου.

Ο ακριβής αριθμός συμμετεχόντων δρομέων θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων δύο ημερών, ενώ υπενθυμίζεται ότι η παράταση της προθεσμίας υποβολής δηλώσεων συμμετοχής, έληξε χθες αργά το βράδυ.

Η παραλαβή του αγωνιστικού εξοπλισμού θα γίνει το διήμερο από τις 3 Απριλίου στο κέντρο υποδοχής (Registration centre) στο περίπτερο 7 της ΔΕΘ-HELEXPO, όπως αναφέρεται σε σχετική σημερινή ανακοίνωση. Μετά 10 χρόνια Μαραθώνιας εμπειρίας, οι ανθρωποι της διοργάνωσης, η Οργανωτική και Τεχνική Επιτροπή της και οι 1700 εθελοντές της, «υπόσχονται ότι θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την υποδοχή και υποστήριξη των συμμετεχόντων δρομέων, οι οποίοι με την αθρόα συμμετοχή τους δημιούργησαν ένα ακόμα πολύ μεγάλο ρεκόρ».

Ο επετειακός 10ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» διοργανώνεται από τον Μ.Ε.Α.Σ. Τρίτων Θεσσαλονίκης και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ., την AIMS και υποστηρίζεται από τους θεσμικούς πολιτειακούς φορείς, καθώς και τους εθελοντικούς φορείς υποστήριξης.