ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκιδική: Προβλήματα από την κακοκαιρία στο δήμο Κασσάνδρας (photos)

Χαλκιδική: Προβλήματα από την κακοκαιρία στο δήμο Κασσάνδρας (photos)

Πολλά είναι τα προβλήματα που δημιούργησε η κακοκαιρία στο δήμο Κασσάνδρας που «χτυπήθηκε» από την κακοκαιρία των περασμένων ημερών.

Σοβαρές είναι οι καταστροφές που σημειώθηκαν στην Ελάνη Κασσάνδρας. Οι κάτοικοι έχουν μείνει χωρίς νερό καθώς το δίκτυο ύδρευσης καταστράφηκε, ενώ μεταξύ άλλων πεζούλια κατέρρευσαν και δρόμοι καταστράφηκαν.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στον δρόμο που ενώνει τον οικισμό της Ελάνης με το δρόμο Κασσανδρείας - Σίβηρης. Στον οικισμό υπάρχουν περίπου 50 κατοικίες οι ιδιοκτήτες των οποίων αντίκρισαν καταστροφές από την κακοκαιρία με πολλά από τα σπίτια να αντιμετωπίζουν προβλήματα στατικότητας.

Οι κάτοικοι της Ελάνης ζήτησαν την συμπαράσταση και την παρέμβαση του δήμου Κασσάνδρας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, ενώ ήδη συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Κασσάνδρας.

Όπως αναφέρει το halkidikinews.gr, οι κάτοικοι της περιοχής είναι ανάστατοι καθώς είναι η πρώτη φορά που καταστροφές τέτοιου μεγέθους σημειώνονται στην περιοχή.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται νέα συνάντηση μεταξύ της δημοτικής αρχής και εκπροσώπων των κατοίκων προκειμένου να βρεθούν λύσεις και να αντιμετωπισθεί το φαινόμενο των κατολισθήσεων.

Σχετικές ειδήσεις