ΕΛΛΑΔΑ

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Σε 4 ώρες οι πρώτες ενδείξεις της ιατροδικαστικής εξέτασης

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Σε 4 ώρες οι πρώτες ενδείξεις της ιατροδικαστικής εξέτασης

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από την είδηση της εύρεσης της σορού του Βαγγέλη Γιακουμάκη, του οποίου τα ίχνη χάθηκαν από τις 6 Φεβρουαρίου.

Φως στα αίτια θανάτου του -από τις 6 Φεβρουαρίου- αγνοούμενου σπουδαστή από το Ρέθυμνο, Βαγγέλη Γιακουμάκη, η σορός του οποίου βρέθηκε νωρίς το πρωί σε περιοχή της Ανατολής κοντά στη Σχολή, όπου φοιτούσε, αναμένεται να ρίξει το πόρισμα του καθηγητή Ιατροδικαστικής, Θεόδωρου Βουγιουκλάκη, ο οποίος θα διενεργήσει τη νεκροψία-νεκροτομή.

«Κάποιες πρώτες ενδείξεις, από το ιατροδικαστικό πόρισμα, μπορεί να υπάρξουν σε 3 με 4 ώρες», δήλωσε ο ιδιωτικός ερευνητής στο E, Φώντας Βρόσγος και στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Τσούκαλη.

Συμπλήρωσε πως από την ιατροδικαστική εξέταση μπορεί να φανεί «η αιτία θανάτου, τι μπορεί να έγινε και πως μπορεί να έγινε», ενώ είπε πως «μπορεί να φανεί αν έχει μεταφερθεί η σορός» του άτυχου Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Ο κ. Βουγιουκλάκης, ο οποίος βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο σημείο, όπου εντοπίσθηκε η σορός, επί πέντε ώρες μαζί με αστυνομικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών Θεσσαλονίκης και παρουσία εισαγγελέα διενήργησε αυτοψία στον χώρο, προκειμένου να ερευνηθούν και να εξακριβωθούν οι συνθήκες θανάτου του 20χρονου.

«Έχουμε εμπιστοσύνη στις Αρχές» δήλωσε συγκλονισμένος ο Γιώργος Βιβιαδάκης, θείος του Βαγγέλη, ο οποίος κλήθηκε από την αστυνομία να αναγνωρίσει τον ανιψιό του.

Όπως είπε, η οικογένεια πίστευε πως το παιδί μπορεί να είναι στη ζωή, καθώς «η ελπίδα πεθαίνει τελευταία». Ωστόσο, αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι στην περιοχή είχε γίνει εκτεταμένη έρευνα για τον εντοπισμό του σπουδαστή, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Σχετικές ειδήσεις