ΕΛΛΑΔΑ

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Λάβρος ο θείος του για τη σχολή και τον διευθυντή της

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Λάβρος ο θείος του για τη σχολή και τον διευθυντή της

Για τις συνθήκες που επικρατούσαν στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, την έλλειψη πρωτοβουλίας από τον πρώην διευθυντή της αλλά και τους «κρητικούς», μίλησε ο θείος του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

«Οι συνθήκες δεν ήταν καλές. Και οργανωτικά αλλά και αναφορικά με τα άτομα που φοιτούσαν κι έμεναν εκεί», δήλωσε ο Μάριος Μυλωνάκης στην τηλεόραση του Mega.

«Ευθύνη έχει πάνω απ' όλα ο πρώην διευθυντής. Όφειλε να είναι καλός και κακός εκεί που έπρεπε.

Ξέρουμε ότι γνώριζε παραπάνω πράγματα από αυτά που μπορεί να νομίζει κανείς και δεν αντέδρασε. Εκ του αποτελέσματος φάνηκε ότι ο άνθρωπος δεν έκανε καλά τη δουλειά του αλλά είναι αργά τώρα», τόνισε πικραμένος ο θείος του άτυχου φοιτητή, ο οποίος βρέθηκε νεκρός λίγα μέτρα μακριά από τη σχολή, το πρωί της Κυριακής (15/03/2015).

Για τους συμφοιτητές που φέρονται να ασκούσαν λεκτική και σωματική βία στον Βαγγέλη, ο κ. Μυλωνάκης ανέφερε ότι τον καιρό των ερευνών έχει συναντηθεί μαζί τους, προκειμένου να καταφέρει να πάρει κάποιες αλλά εκείνοι δεν παραδέχονταν ότι του έκαναν βασανιστήρια, χαρακτηρίζοντας «πλάκες» τα διάφορα περιστατικά.

«Ο Βαγγέλης ήταν ένα παιδί ήπιων τόνων, κλειστός άνθρωπος, δεν έμπλεκε σε φασαρίες. Είχε υπερηφάνεια, ότι είχε το τραβούσε μόνος του» πρόσθεσε ο κ. Μυλωνάκης και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η αστυνομία θα βρει την άκρη του νήματος της υπόθεσης.

«Έχουμε εμπιστοσύνη στην αστυνομία, ήταν άψογη στις έρευνες. Ελπίζουμε ότι κάποιος θα σπάσει και θα μιλήσει», τόνισε ο θείος του Βαγγέλη.

Δείτε το χρονικό της υπόθεσης που έχει συγκονίσει το πανελλήνιο.

Σχετικές ειδήσεις