ΕΛΛΑΔΑ

O ΣΥΡΙΖΑ για τον θάνατο του Βαγγέλη Βέκιου

O ΣΥΡΙΖΑ για τον θάνατο του Βαγγέλη Βέκιου

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αποχαιρετά τον Βαγγέλη Βέκιο, τον φίλο και σύντροφο που συνέδεσε τη ζωή του με το ραδιόφωνο και τη μουσική» αναφέρει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σε συλλυπητήριο μήνυμά του.

«Tον Βαγγέλη, τον θυμόμαστε να αφοσιώνεται στο ραδιόφωνο από τις συχνότητες του 902, του Εν Λευκώ και του Πλάνετ, χωρίς να ξεχνά ποτέ τη μουσική και τα αγαπημένα του ντραμς, πρώτα στις Μουσικές Ταξιαρχίες και μέχρι πρότινος στους Ελελευ. Τελευταίο του αγαπημένο "παιδί" το μουσικό ένθετο της Αυγής "Κόκκινη Καρφίτσα" σημειώνεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία προστίθεται:

«Πάντοτε κοντά στην Αριστερά, από τα χρόνια του Ρήγα Φεραίου, δεν οργανώθηκε ποτέ σε αυτήν, μέχρι και πριν λίγα χρόνια που εντάχτηκε στον ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν από αυτούς που οραματίστηκαν ένα ραδιοφωνικό σταθμό της Αριστεράς και έδωσε την ψυχή του για να στηθεί ο «105,5 Στο Κόκκινο» του οποίου υπήρξε διευθυντής προγράμματος. Θα μας λείψει το αυθεντικό του χιούμορ, η ζεστασιά και η ειλικρίνεια του. Στη σύζυγό του, 'Αντρη και στα παιδιά του εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια».