ΕΛΛΑΔΑ

Παλαιό Φάληρο: Διασκέδαση με φιλανθρωπικό σκοπό!

Παλαιό Φάληρο: Διασκέδαση με φιλανθρωπικό σκοπό!

Ο δήμος Παλαιού Φαλήρου και η Battlefield Live Hellas συνεργάζονται με τους συλλόγους γονέων των Γυμνασίων της περιοχής με στόχο τη συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου.

Η εκδήλωση θα γίνει τη Μεγάλη Δευτέρα 6 Απριλίου στο Πάρκο Φλοίσβου, σε ένα φυσικό χώρο με καταπράσινο γκαζόν και φυσικά εμπόδια (αριστερά από την κεντρική είσοδο του πάρκου), τα παιδιά και από τα πέντε Γυμνάσια του Δήμου Παλαιού Φαλήρου θα έχουν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν με το συναρπαστικό παιχνίδι δράσης Laser Tag και παράλληλα να βοηθήσουν τον συνάνθρωπο.

Το Laser Tag είναι ένα ομαδικό παιχνίδι δράσης για όλες τις ηλικίες, μια εξελιγμένη έκδοση του paintball που χρησιμοποιεί high tech εξοπλισμό (με υπέρυθρη ακτινοβολία), καθιστώντας το ένα από τα ασφαλέστερα του είδους.

battlefield

Το πιο πρωτοποριακό κομμάτι της εκδήλωσης είναι το «εισιτήριο» για τη συμμετοχή στο τουρνουά Laser Tag, το οποίο εξασφαλίζεται συμβολικά με την προσφορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Παλαιού Φαλήρου! Για το σκοπό αυτό, οι σύλλογοι γονέων των Γυμνασίων θα συγκεντρώνουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο χώρο των σχολείων από τις 30 Μαρτίου έως τις 3 Απριλίου, τα οποία και θα παραδώσουν στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου.

Το τουρνουά Laser Tag θα γίνει στο Πάρκο Φλοίσβου, τη Μεγάλη Δευτέρα 6 Απριλίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα.

Σχετικές ειδήσεις