ΕΛΛΑΔΑ

Τι αποκάλυψε η γυναίκα που βοήθησε τη Βίκυ Σταμάτη να αποδράσει

Τι αποκάλυψε η γυναίκα που βοήθησε τη Βίκυ Σταμάτη να αποδράσει

Νέα στοιχεία για τον τρόπο που απέδρασε από το Δρομοκαΐτειο η Βίκυ Σταμάτη φέρνουν στο φως τα όσα αποκαλύπτει η 46χρονη πρώην τραπεζοκόμος του Νοσοκομείου, γνωστή ως «Νίκη».

Η πρώην εργαζόμενη, η σύμβαση της οποίας είχε λήξει εδώ και τρεις μήνες, υποστηρίζει στις εισαγγελικές Αρχές ότι πριν από περίπου δέκα ημέρες έδωσε στη σύζυγο του Άκη Τσοχατζόπολου ένα από τα τρία κλειδιά του λουκέτου της μπαλκονόπορτας με το οποίο απέδρασε η Βίκυ Σταμάτη. Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε προχώρησε σε αυτή την κίνηση, καθώς ένιωθε συμπόνια για το άτομό της.

Έτσι, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η «Νίκη», η Βίκυ Σταμάτη άνοιξε με το κλειδί το λουκέτο, ενώ στη συνέχεια την παρέλαβε με το αυτοκίνητό της και τη φυγάδευσε στο σπίτι που μένει η κόρη της με το φίλο της.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη 46χρονη η κόρη της δεν γνώριζε πως η γυναίκα που φιλοξενούσε σπίτι της ήταν η Βίκυ Σταμάτη. Ωστόσο, το πρωί της επόμενης ημέρας, η κόρη της πρώην τραπεζοκόμου, όταν ενημερώθηκε για την ταυτότητά της την έδιωξε από το σπίτι της.

Στη συνέχεια, την παρέλαβε η 46χρονη και τη φυγάδευσε στο σπίτι όπου διαμένει με τον άνδρα της, στο Χαϊδάρι, ο οποίος την έδιωξε με τη σειρά.

Λίγες ώρες αργότερα, η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου βρέθηκε στα χέρια της Αστυνομίας.

Οι Αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο η πρώην υπάλληλος του Νοσοκομείου να είχε πάρει εντολή από κάποιο άλλο πρόσωπο.

Υπενθυμίζεται, ότι η 46χρονη αφέθηκε ελεύθερη με εντολή του εισαγγελέα, ενώ το προανακριτικό υλικό θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών.

Σχετικές ειδήσεις