ΕΛΛΑΔΑ

Πρόσωπα και γεγονότα για την υπόθεση Τσοχατζόπουλου αποκάλυψε η Σταμάτη

Πρόσωπα και γεγονότα για την υπόθεση Τσοχατζόπουλου αποκάλυψε η Σταμάτη

Μετά από περίπου πέντε ώρες ολοκληρώθηκε η κατάθεση της Βίκυς Σταμάτη στη ΓΑΔΑ.

Η κ. Σταμάτη μεταφέρθηκε το απόγευμα της Μ. Δευτέρας (6/4/2015) στη ΓΑΔΑ προκειμένου να καταθέσει συμπληρωματική απολογία για την υπόθεση των εξοπλιστικών και τις μίζες.

Η κ. Σταμάτη κατέθεσε ενώπιων του εισαγγελέα Εφετών Γρηγόρη Πεπόνη και τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών, Ισίδωρο Ντογιάκο. Σύμφωνα με πληροφορίες η κ. Σταμάτη εκτός από τις λεπτομέρειες της απόδρασής της, αναφέρθηκε σε πρόσωπα και γεγονότα που αφορούν στην υπόθεση του συζύγου της, Άκη Τσοχατζόπουλου, χωρίς ωστόσο να γίνει συγκεκριμένη.

Ο δικηγόρος της Βίκυς Σταμάτη, Φραγκίσκος Ραγκούσης, σε σχετική ερώτηση για το αν κατέθεσε για τα εξοπλιστικά η κ. Σταμάτη απάντησε: «Ας μην αναφερθούμε σε αυτά».

Η συμπληρωματική κατάθεση της συζύγου του κ. Τσοχατζόπουλου, θα διαβιβαστεί στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, όπου θα επεξεργαστεί και σε περίπτωση που κριθεί απαραίτητο θα κληθεί να δώσει και νέα συμπληρωματική κατάθεση.

Η. κ. Σταμάτη μετά το τέλος της κατάθεσής της μεταφέρθηκε με παρουσία αστυνομικής δύναμης στο δωμάτιό της στο Δρομοκαΐτειο.

Σχετικές ειδήσεις