ΕΛΛΑΔΑ

Στον εισαγγελέα ο πα-«τέρας» που σκότωσε και τεμάχισε την 4χρονη Άννυ

Στον εισαγγελέα ο πα-«τέρας» που σκότωσε και τεμάχισε την 4χρονη Άννυ

Στη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών βρίσκονται το πρωί της Τρίτης 5 Μαΐου οι γονείς της Άννυ, ενώ στη συνέχεια θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Ο πατέρας θεωρείται από την αστυνομία υπεύθυνος για το θάνατο και την εξαφάνιση της σορού του άτυχου κοριτσιού, ενώ η μητέρα για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο που προκάλεσε το θάνατό του.

Το μεσημέρι αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις της αστυνομίας για το ειδεχθές έγκλημα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Το φρικιαστικό έγκλημα αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 4 Μαΐου και οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που ομολόγησε ο πα-«τέρας» προκάλεσαν σοκ στο πανελλήνιο.

Η παρωδία με τα δάκρυα και τις φωνές του παιδοκτόνου στα κανάλια για την «εξαφάνιση» του παιδιού και τις εκκλήσεις για τον εντοπισμός της μέσω του Amber Alert δεν έπεισαν κανένα.

Σύμφωνα με Τα Νέα, το πρωί της περασμένης Τρίτης 28 Απριλίου έφθασε στους αξιωματικούς που ασχολούνταν με την υπόθεση της εξαφάνισης της τετράχρονης Άννυ Μπορίσοβα ένα έγγραφο της Ιντερπόλ στο οποίο περιλαμβάνονταν πληροφορίες από τη Βουλγαρία και ανέφεραν πώς η 4χρονη Άννυ είχε πεθάνει.

Οι πληροφορίες που κατέφθασαν στην ΕΛ.ΑΣ ανέφεραν ότι ο 27χρονος παιδοκτόνος είχε δολοφονήσει την κόρη του και μάλιστα με τον πιο φρικιαστικό τρόπο.

Όπως έγινε γνωστό, ο 27χρονος Βούλγαρος τεμάχισε το παιδί του στην μπανιέρα, το έβρασε στην κατσαρόλα μαζί με λαχανικά και στη συνέχεια το πέταξε στη λεκάνη της τουαλέτας και διπλωμένο σε αλουμινόχαρτο σε κάδους απορριμμάτων σε διάφορα σημεία της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος δράστης κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι βρήκε το παιδί νεκρό και ότι προέβη σε όλες αυτές τις αποτρόπαιες πράξεις στη συνέχεια προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη του, γιατί φοβόταν ότι αν μάθαινε η σύντροφός του και μητέρα της μικρής Άννυ ότι το παιδί είχε πεθάνει στα χέρια του, θα τον εγκατέλειπε...

Η αποτρόπαια δολοφονία τοποθετείται χρονικά στις 19 με 20 Απριλίου, όταν η μητέρα της Άννυ βρισκόταν στη Γερμανία και είχε αφήσει το παιδί με τον πατέρα του.

Μάρτυρας - κλειδί ήταν ένας φίλος του 27χρονου, ο οποίος είχε φιλοξενηθεί στο διαμέρισμα στην οδό Μιχαήλ Βόδα, όπου έμενε ο πατέρας της Άννυ. Οι αξιωματικοί της αστυνομίας τον συνάντησαν στη Βουλγαρία κι εκείνος περιέγραψε όσα του είχε εκμυστηρευθεί ο 27χρονος.

Από τη στιγμή που οι αστυνομικοί ήξεραν ότι το παιδί ήταν πλέον νεκρό και ότι δεν θα κατάφερναν να εντοπίσουν τη σορό, άρχισαν να αναζητούν στοιχεία για να δέσουν την υπόθεση, αφού ο 27χρονος πατέρας δεν ομολογούσε.

Οι αστυνομικοί προκειμένου να τον «σπάσουν» έπαιξαν το παιχνίδι των καθυστερήσεων. Αρχικά συνέλαβαν τους γονείς για κατοχή ναρκωτικών, στη συνέχεια τούς συνέλαβαν εκ νέου για ψευδορκία, αφού είχαν πει καταφανώς ψέματα και άλλαζαν τις καταθέσεις τους. Τελικά, τους άφησαν ελεύθερους την περασμένη Πέμπτη 30 Απριλίου, καθώς δεν είχαν ομολογήσει.

Εν τω μεταξύ συνεργεία των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων, που σχεδόν καθημερινά σπιθαμή προς σπιθαμή ερευνούσαν το διαμέρισμα του πατέρα, εντόπισαν βιολογικό υλικό (αίμα) που ταυτίσθηκε ότι ήταν του παιδιού.

Παράλληλα, χθες συνελήφθη και η 25χρονη μητέρα με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο, καθώς ο πατέρας πολλές φορές στο παρελθόν χτυπούσε το κοριτσάκι κι εκείνη το άφησε παρ' όλ' αυτά μαζί του όταν ταξίδεψε στη Γερμανία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΦΡΙΚΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ 4ΧΡΟΝΗΣ ΑΝΝΥ

Σχετικές ειδήσεις