ΕΛΛΑΔΑ

Αυτό είναι το σπίτι - κολαστήριο της Άννυ (Photos)

Αυτό είναι το σπίτι - κολαστήριο της Άννυ (Photos)

Σε αυτό το υπόγειο διαμέρισμα, στο νούμερο 73 της οδού Μιχαήλ Βόδα, έζησε η τετράχρονη Άννυ στιγμές που δεν τις χωρά ο ανθρώπινος νους.

Εκεί ήταν που ο ίδιος της ο πατέρας αντί να της προσφέρει την αγάπη και την τρυφερότητα που έπρεπε, την κακοποιούσε, εκεί ήταν που την σκότωσε και κατόπιν προχώρησε στις ακόμα πιο φριχτές πράξεις του προκειμένου να εξαφανίσει όλα τα στοιχεία που θα τον ενοχοποιούσαν.

Στο διαμέρισμα αυτό, η Αστυνομία βρήκε διάσπαρτα τα ίχνη της κακοποίησης και της δολοφονίας του παιδιού, με τις κηλίδες αίματος της Άννυ, να αποτελούν αδιάσειστα στοιχεία της τραγωδίας που έλαβε χώρα εκεί.

Έξω από το άδειο πλεόν σπίτι, καθώς τόσο η μητέρα της Άννυ όσο και ο αμετανόητος πατέρας της βρίσκονται προφυλακισμένοι, πολλοί άνθρωποι συγκλονισμένοι από την τραγωδία, έχουν αφήσει λουλούδια, αρκουδάκια, μηνύματα και κεριά που είναι αναμμένα στη μνήμη του άτυχου κοριτσιού.

Εν τω μεταξύ, όπως αποκάλυψε στο Newsbomb.gr μια γειτόνισσα της μητέρας της Άννυ, η 25χρονη τις ημέρες που υποτίθεται ότι αναζητούσε την αγνοούμενη κόρη της, μετά δηλαδή από τις 21 Απριλίου όταν και δήλωσε την εξαφάνισή της στην Αστυνομία, είχε το κουράγιο να πηγαίνει για ψώνια καθώς την έβλεπε να κυκλοφορεί στην γειτονιά με σακούλες.

Παράλληλα, σήμερα Παρασκευή (08/05) ήρθε στο φως ένα βίντεο από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης καταστήματος, που παρουσιάζει τον παιδοκτόνο το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής να αγοράζει καθαριστικά, τα οποία κατά πάσα πιθανότητα χρησιμοποίησε για να εξαφανίσει τα ίχνη της κόρης του.

Σχετικές ειδήσεις