ΕΛΛΑΔΑ

Ο «καταραμένος» δρόμος όπου έμενε η μικρή Άννυ

Ο «καταραμένος» δρόμος όπου έμενε η μικρή Άννυ

Η Μιχαήλ Βόδα στο κέντρο της Αθήνας αποκαλείται από τους αστυνομικούς «καταραμένη», καθώς εκεί έχουν συμβεί ειδεχθή εγκλήματα.

Ο συγκεκριμένος δρόμος κουβαλά μια κατάρα και ήρθε στο προσκήνιο και πάλι μετά το φρικτό έγκλημα, με θύμα την άτυχη 4χρονη, που δολοφονήθηκε άγρια από τον ίδιο της τον πατέρα.

Σε δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου η Σουζάνα Ασένοβα, ιδιοκτήτρια ψιλικατζίδικου δίπλα από το σπίτι όπου δολοφονήθηκε άγρια η 4χρονη Άννυ, αναφέρει ότι μερικές δεκάδες μέτρα μακριά από το μαγαζί της, στον αριθμό 26, στις 18 Ιανουαρίου 2013 είχε βρεθεί μέρα μεσημέρι νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του 56χρονος, υπάλληλος σούπερ μάρκετ.

Το θύμα εντοπίστηκε δεμένο με σχοινιά και φιμωμένο με μια κάλτσα στο στόμα.. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, πέθανε από ασφυξία.

Η πόρτα του σπιτιού ήταν παραβιασμένη και κλειδωμένη από μέσα. Οι αστυνομικοί της ασφάλειας Αττικής εκτιμούν ότι ο 56χρονος φώναξε και αντιστάθηκε απέναντι στον δολοφόνο του. Οι γείτονες, δυστυχώς, δεν άκουσαν τίποτα.

Οι φωνές ανθρώπων που πέφτουν θύματα κτηνώδους βίας στην «καταραμένη» οδό χάνονται ως δια μαγείας. Έτσι έγινε και στην περίπτωση της 22χρονης Adisa. Ο μαστροπός που την έφερε από την πατρίδα της στην Ελλάδα, υποσχόμενος μια καλύτερη τύχη, τη φυλάκισε σε διαμέρισμα-κελί στη Μιχαήλ Βόδα. Το ίδιο έκανε και σε δεκάδες άλλες κοπέλες πριν από αυτήν.

Σχετικές ειδήσεις