ΕΛΛΑΔΑ

Ρέθυμνο: Παρακολουθούσε με κρυφές κάμερες γυναίκες σε τουαλέτες – Η απόφαση του δικαστηρίου

Ρέθυμνο: Παρακολουθούσε με κρυφές κάμερες γυναίκες σε τουαλέτες – Η απόφαση του δικαστηρίου

Δυο χρόνια φυλάκιση με τριετή αναστολή στον 35χρονο που είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες σε τουαλέτες μαγαζιών του Ρεθύμνου, για να καταγράφει γυναίκες και ανήλικες.

Σύμφωνα με το goodnet, στον 35χρονο Ρεθυμνιώτη αναγνωρίσθηκε το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας.

Καταδικάσθηκε για το πλημμέλημα της καταγραφής τρίτων χωρίς τη συναίνεσή τους, ενώ αθωώθηκε καθώς δεν προέκυψαν στοιχεία για τη διακίνηση παιδικού πορνογραφικού υλικού.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης του κατηγορούμενου στάθηκαν στην ειλικρινή μεταμέλεια του πελάτη τους και αναφέρθηκαν στην ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη που του έγινε στην οποία εμφανίσθηκε να αντιμετωπίζει πρόβλημα «σεξουαλικής παρέκκλισης με την ηδονοβλεψία».

Επισήμαναν ότι ο εντολέας τους ακολούθησε για δυόμισι χρόνια ψυχιατρική αγωγή, με φαρμακευτικά βοηθήματα και ότι σήμερα έχει σε μεγάλο βαθμό αντιμετωπίσει την ασθένειά του.

Αναφορικά με την κατηγορία περί παιδικής πορνογραφίας, σημείωσαν πως στον τεράστιο όγκο πορνογραφικού υλικού που του βρέθηκε μόνο ένα βίντεο είχε περιεχόμενο παιδικής πορνογραφίας το οποίο είχε κατεβάσει κατά λάθος και χωρίς να το αντιληφθεί ο εντολέας τους.

Σχετικές ειδήσεις