ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Κρέμασε από το μπαλκόνι τον άνδρα που θεώρησε υπεύθυνο για τον χαμό του αδερφού του

Βόλος: Κρέμασε από το μπαλκόνι τον άνδρα που θεώρησε υπεύθυνο για τον χαμό του αδερφού του

Ένας 50χρονος άνδρας τυφλωμένος από τον πόνο για τον χαμό του αδερφού του από τα ναρκωτικά, παραλίγο να γίνει δολοφόνος.

Όλα άρχισαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης (26/05) σε συνοικία του Βόλου.

Όπως αναφέρει το e-volos.gr, ο 50χρονος άνδρας επιστρέφοντας στο σπίτι όπου έμενε με τον κατά ένα χρόνο μικρότερο αδερφό του, προσπάθησε να μπει μέσα αλλά δεν τα κατάφερε.

Τελικά μπήκε στο διαμέρισμα από τον ακάλυπτο χώρο και βρήκε τον αδερφό του νεκρό από χρήση ναρκωτικών και έναν ακόμα 34χρονο χρήστη σε λιπόθυμη κατάσταση.

Θεωρώντας ότι ο 34χρονος ήταν υπεύθυνος για το θάνατο του αδερφού του, προσπάθησε να τον σκοτώσει κρεμόντας τον ανάποδα από το μπαλκόνι.

Οι γείτονες του 50χρονου ήταν αυτοί που τον έπεισαν να μην ρίξει στο κενό τον 34χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Βόλου και όταν πήρε εξιτήριο, συνελήφθη.

Εν τω μεταξύ, η έρευνα της Αστυνομίας, αποκάλυψε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στο σπίτι ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας - νεκροτομής και των τοξικολογικών εξετάσεων στη σορό του 49χρονου ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Σχετικές ειδήσεις