«Θαύμα» στην Ξάνθη: Γέννησε δύο φορές μέσα σε 5 μήνες!

Newsroom Newsroom

«Θαύμα» στην Ξάνθη: Γέννησε δύο φορές μέσα σε 5 μήνες!

Έκπληκτοι έμειναν οι άνθρωποι στο Νοσοκομείο της Ξάνθης πριν από λίγες ημέρες, όταν διαπίστωσαν ότι μία γυναίκα που εισήχθη για να γεννήσει, είχε... ξαναγεννήσει στη Μαιευτική μόλις τον περασμένο Γενάρη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του XanthiPress.gr, στα δίχτυα των διωκτικών αρχών βρέθηκε ένας Ξανθιώτης ο οποίος προσπάθησε να εξαπατήσει το Νοσοκομείο επειδή η γυναίκα του ήταν αλλοδαπή, υπήκοος Βουλγαρίας και δεν δικαιούταν ασφάλισης.

Ο νεαρός προσήλθε το Γενάρη στο Νοσοκομείο της Ξάνθης με τη σύζυγό του, αποκρύπτοντας ότι πρόκειται για Βούλγαρη υπήκοο, αλλά δίνοντας τα στοιχεία της αδερφής του. Με τον τρόπο αυτό «γλίτωσε» το ποσό των περίπου 1.000 ευρώ που απαιτούνταν για να πληρωθούν οι υπηρεσίες που παρασχέθηκαν για τοκετό με καισαρική τομή και νοσηλεία.

Η απάτη δεν θα είχε γίνει αντιληπτή αν πριν από λίγες δεν πήγαινε να γεννήσει στην πραγματικότητα η αδερφή του!

Έτσι όταν διαπιστώθηκε από τους γιατρούς ότι «γεννούσε» για δεύτερη φορά μέσα λίγους μήνες στο ίδιο Νοσοκομείο, ειδοποιήθηκε η Ασφάλεια της Ξάνθης και έτσι ξετυλίχτηκε το κουβάρι μέχρι να βρεθεί ο επιτήδειος που είχε δηλώσει ψευδή στοιχεία στην πρώτη γέννα.

Το αδίκημα δεν είναι αυτόφωρο και σε βάρος του νεαρού σχηματίστηκε δικογραφία που θα παραπεμφθεί σε τακτική δικάσιμο για αρκετά σοβαρά αδικήματα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
DPG NETWORK
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved