ΕΛΛΑΔΑ

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Πειραιώς

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Πειραιώς

Δόθηκε στην κυκλοφορία η Πειραιώς που το μεσημέρι της Πέμπτης (28/05) είχε κλείσει και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας λόγω συσσώρευσης υδάτων από τις δυνατές βροχοπτώσεις.

Η κυκλοφορία των οχημάτων είχε διακοπεί και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Πειραιώς, από την Πέτρου Ράλλη έως τη Χαμοστέρνας καθώς συνεχίζονταν οι δυνατές βροχές στην Αττική.

Νωρίτερα, στα βόρεια προάστια του νομού είχαν σημειωθεί προβλήματα με την ηλεκτροδότηση αρκετών περιοχών λόγω βλάβης στο κέντρο κατανομής φορτίου στο σταθμό της Παλλήνης, η οποία αποκαταστάθηκε.

Παράλληλα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε περισσότερες από 15 κλήσεις στα βόρεια προάστια για άντληση υδάτων, σε καταστήματα και σπίτια.

Αυτή την ώρα μικροπροβλήματα με την ηλεκτροδότηση σημειώνονται στο κέντρο της Αθήνας, με τα συνεργεία του ΔΕΔΗΕ να βρίσκονται επί ποδός ώστε να αποκαθιστούν σταδιακά τις βλάβες όπου παρουσιάζονται.

vroxi1

Καθώς η βροχή συνεχίζει να πέφτει δυνατή, οι δρόμοι στην πόλη της Αθήνας έχουν μετατραπεί σε ποτάμια, δυσκολεύοντας την μετακίνηση πεζών και οχημάτων.

vroxi2

Σύμφωνα με το δελτίο πρόγνωσης καιρού της ΕΜΥ, οι βροχές και οι καταιγίδες θα συνεχιστούν στην Αττική και το απόγευμα της Πέμπτης ενώ βελτίωση αναμένεται κατά τις βραδυνές ώρες.

Σχετικές ειδήσεις