ΕΛΛΑΔΑ

Νέα ευρήματα εντοπίστηκαν στο δεύτερο κρησφύγετο - Κρίθηκαν προφυλακιστέοι οι ληστές του Διστόμου

Νέα ευρήματα εντοπίστηκαν στο δεύτερο κρησφύγετο - Κρίθηκαν προφυλακιστέοι οι ληστές του Διστόμου

Νέα ευρήματα εντοπίστηκαν στο κρησφύγετο των ληστών του Διστόμου που εντοπίστηκε το βράδυ της Δευτέρας (1/6/2015) στα Άνω Λεχώνια Μαγνησίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τις έρευνες στην μονοκατοικία εντοπίστηκαν μία σακούλα με χρήματα (400.000 ευρώ), σχεδιαγράμματα με πιθανούς στόχους και ένα laptop.

Σημειώνεται πως οι Γρηγόρης Τσιρώνης και Σπύρος Χριστοδούλου, που κατηγορούνται για 4 κακουργήματα και 5 πλημμελήματα σχετικά με την υπόθεση κρίθηκαν προφυλακιστέοι μετά τις απολογίες τους.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες είχε εντοπιστεί και άλλο κρησφύγετο των ληστών του Διστόμου, στη Νέα Αγχίαλο. Στο συγκεκριμένο κρησφύγετο είχαν βρεθεί τρία καλάσνικοφ και τέσσερα πιστόλια, τα οποία όπως προέκυψε από τη βαλλιστική εξέταση δεν είχαν χρησιμοποιηθεί στο παρεθλόν σε εγκληματικές πράξεις.

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του σπιτιού, η οποία ζει στην Κύπρο, οι ενοικιαστές ήταν ένα ζευγάρι, που είχαν μαζί τους και ένα μικρό κοριτσάκι, όχι μεγαλύτερο των 3 ετών. Ο άνδρας εμφανίσθηκε ως Δημήτρης, ενώ η γυναίκα φαινόταν για αλλοδαπή. Η ενοικίαση είχε γίνει πριν από 2 περίπου χρόνια.

Επίσης, τους είχε ρωτήσει αν ενδιαφέρονταν να αγοράσουν το σπίτι, αλλά ο «Δημήτρης» απάντησε πως είχε οικονομικά προβλήματα, αλλά θα το εξέταζε αν πωλούσε ένα ταξί και ένα σπίτι στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από κατοίκους, το ζευγάρι κυκλοφορούσε με ένα πολυτελές τζιπ ενώ δεχόταν επισκέψεις από ένα άλλο ζευγάρι.

Το ζευγάρι δεν είχε κοινωνικές σχέσεις πέραν των τυπικών χαιρετισμών, ενώ μερικές φορές έτυχε να παραγγείλουν φαγητό στο σπίτι, από γνωστό ταχυφαγείο των Λεχωνιών, αφού βρέθηκαν και χαρτοπετσέτες στο σπίτι από το εν λόγω κατάστημα.

Η αντιτρομοκρατική που έχει επιληφθεί των ερευνών και σε αυτήν την περίπτωση, ελέγχει κυριολεκτικά τα πάντα μέσα στο κρησφύγετο των Άνω Λεχωνιών.

Οι έρευνες συνεχίζονται και οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι μπορεί να υπάρχει και τρίτο κρησφύγετο στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου.

Εν τω μεταξύ οι Αρχές αναζητούν την πιθανή σύνδεση που μπορεί να υπήρχε μεταξύ του Σπύρου Δραβίλα και της δολοφονίας του αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού Μάκη Γκαλιμάνη.

Σχετικές ειδήσεις