ΕΛΛΑΔΑ

Πώς εξαπατούσε υποψήφιους οδηγούς δάσκαλος οδήγησης

Πώς εξαπατούσε υποψήφιους οδηγούς δάσκαλος οδήγησης

Απαιτούσε από υποψήφιο οδηγό το ποσό των 120 ευρώ, ισχυριζόμενος ότι προορίζεται για «χρηματισμό» των εξεταστών σε επικείμενη πρακτική εξέταση!

Καλοστημένη απάτη από 42χρονο εκπαιδευτή σχολής υποψηφίων οδηγών διαλεύκανε η ΕΛ.ΑΣ.

Ο 42χρονος συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης 4 Ιουνίου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη.

H διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία 24χρονου ημεδαπού, υποψηφίου για την απόκτηση άδειας ικανότητας οδήγησης, σύμφωνα με την οποία ο 42χρονος εκπαιδευτής του απαιτούσε το ποσό των εκατόν είκοσι (120) ευρώ, ισχυριζόμενους ότι προορίζεται για το «χρηματισμό» των εξεταστών, σε επικείμενη πρακτική εξέταση.

Σε προγραμματισμένη συνάντηση προχθές (04-06-2015) το μεσημέρι στο Χολαργό Αττικής, λίγο πριν την πραγματοποίηση της πρακτικής εξέτασης, ο 24χρονος παρέδωσε στον 42χρονο το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των (120) ευρώ.

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, που επιτηρούσαν διακριτικά το χώρο, επενέβησαν άμεσα και συνέλαβαν τον 42χρονο, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε χθες (05-06-2015) στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Σχετικές ειδήσεις