ΕΛΛΑΔΑ

Φεστιβάλ Ευ Ζην: Μια γιορτή αισιοδοξίας και δύναμης

Φεστιβάλ Ευ Ζην: Μια γιορτή αισιοδοξίας και δύναμης

Μήνυμα ελπίδας, μαχητικότητας και αισιοδοξίας έστειλαν οι διοργανωτές και οι επισκέπτες του 3ου Φεστιβάλ Ευ Ζην, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Ιουνίου στο Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

Mε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων Καρκίνου και με σύνθημα «Είμαι νικητής» (#eimainikitis) η ομάδα Surfers for Life διοργάνωσε μία μεγάλη γιορτή συνεισφοράς, δύναμης και δημιουργίας, στην οποία παραβρέθηκαν εκατοντάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών.

euzin2

Οι επισκέπτες έλαβαν μέρος σε αθλητικές δραστηριότητες όπως Nordic Walking, ποδηλασία, Kayak, SUP , Inline Skating, να προσφέρουν στο πλαίσιο εθελοντικής αιμοδοσίας, να παρακολουθήσουν ομιλίες για το Ευ Ζην στη ζωή μας μέσα από την αγάπη, την συνεισφορά και τη δύναμη των θετικών συναισθημάτων και να ενημερωθούν για εναλλακτικές και συμπληρωματικές θεραπείες.

euzin7

Τα δρώμενα δεν έλειψαν από τη διοργάνωση και κέρδισαν την προσοχή και τη συμμετοχή μεγάλων και μικρών: παιχνίδια, κουκλοθέατρο, face painting και χορός αποτέλεσαν μέρος της γιορτής.

euzin8

Η μουσική γέμισε τον όμορφο χώρο του κωπηλατοδρομίου καθώς σε μια σκηνή έκπληξη ανέβηκαν οι Ειρήνη Σκυλακακη, Αgatha, Κατερίνα Ντούσκα και Delay Band.

Ενημέρωση και εξετάσεις

Επίσης, όσοι ήθελαν έκαναν χρήση της δυνατότητας για ιατρικές εξετάσεις μέσω κινητών μονάδων: Οφθαλμολογικές (Κινητή Οφθαλμολογική Μονάδα Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος») , Εξετάσεις Μαστού (Στόχος-πρόληψη), Εξετάσεις για τον HIV & HEP B και C. (Praksis ).Τεστ μνήμης και δεξιοτήτων (Καρέλλειο πρότυπο κέντρο Alzheimer) και ενημέρωση για μυοσκελετικές παθήσεις (Πεταλούδα).

euzin4

Η είσοδος στο Φεστιβάλ ήταν δωρεάν, ενώ τα έσοδα από τις συμμετοχές στα αθλήματα και τα γεύματα θα διατεθούν από τους Surfers for Life απευθείας σε επιλεγμένες ΜΚΟ όπως η Αμηυμώνη, ο Σύλλογος Θεραπευτικής Ιππασίας και η Villa Joya Initiative.

Δυναμική η συμμετοχή της DPG

Έμπρακτη ήταν η στήριξη της διοργάνωσης απο τη DPG, που συμμετείχε ως χορηγός. Στέλεχη και εργαζόμενοι της εταιρίας παραβρέθηκαν στο κωπηλατοδρόμιο και συμμετείχαν ενεργά σε όλα τα δρώμενα, όπως και στην εθελοντική αιμοδοσία.

euzin1

Σχετικές ειδήσεις