ΕΛΛΑΔΑ

Σκόπελος: Πνιγμένος εντοπίστηκε ο 47χρονος που αγνοούνταν

Σκόπελος: Πνιγμένος εντοπίστηκε ο 47χρονος που αγνοούνταν

Πνιγμένος βρέθηκε ένας 47χρονος άνδρας στη Γλώσσα Σκοπέλου, που αγνοούνταν από το απόγευμα της Παρασκευής (27/6/2015), σε βάθος 5 μέτρων στη θάλασσα.

Η Λιμενική αρχή Σκοπέλου ενημερώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ότι ο 47χρονος, κάτοικος Γλώσσας αγνοείται και άμεσα ξεκίνησε περιπολικό του Λιμενικού για την περιοχή, ενώ άλλοι λιμενικοί επιβιβάστηκαν στο σκάφος «Δάφνη» για να γίνει έρευνα δια θαλάσσης.

Νωρίς το βράδυ της Παρασκευής, ιδιώτης δύτης εντόπισε τον αγνοούμενο στην θαλάσσια περιοχή «Δρακιώτη» Σκοπέλου, σε βάθος πέντε μέτρων κάτω από τη θάλασσα και σε απόσταση 10 μέτρων από την ακτή.

Η σωρός του 47χρονου μεταφέρθηκε αρχικά με το «Δάφνη» στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου, και σήμερα το πρωί με το επιβατηγό - τουριστικό σκάφος «Ευαγγελίστρια ΙΙ» στον Πλατανιά Μαγνησίας, προκειμένου να διακομισθεί στο Νοσοκομείο Βόλου.

Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Σκοπέλου του Λιμεναρχείου Σκιάθου που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας.

Πηγή: magnesianews.gr

Σχετικές ειδήσεις