ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο δυστύχημα στην Ξάνθη: Νταλίκα παρέσυρε πεζή

Τροχαίο δυστύχημα στην Ξάνθη: Νταλίκα παρέσυρε πεζή

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 40 ετών γυναίκα από την Συδινή της Ξάνθης το πρωί της Παρασκευής (3/7/2015) όταν παρασύρθηκε από νταλίκα στην διασταύρωση του Κουτσού.

Η άτυχη γυναίκα προσπάθησε να διασχίσει με το μηχανάκι της την διασταύρωση από το Κουτσό με κατεύθυνση την Συδινή, όταν παρασύρθηκε από Τούρκικη νταλίκα που διέσχιζε την Επαρχιακή Οδό Ξάνθης - Π. Λάγος. Η πλαγιομετωπική σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ο 51χρονος οδηγός της νταλίκας επιχείρησε να ακινητοποιήσει το όχημά του, με ορατά τα φρεναρίσματα στην άσφαλτο για αρκετά μέτρα, ωστόσο η σύγκρουση δεν αποφεύχθη τελικώς.

Άξιο αναφοράς το γεγονός πως στην περιοχή οι φωτεινοί σηματοδότες δεν λειτουργούν, ενώ υπάρχουν και πρόβλημα με την ορατότητα των οδηγών που επιχειρούν να διασχίσουν τον δρόμο.

Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ένα τέτοιο δυστύχημα σημειώνεται στην Ε.Ο. Ξάνθης - Κομοτηνής με την εμπλοκή φορτηγών τα οποία συνεχίζουν να κάνουν χρήση του εν λόγω δρόμου για να αποφύγουν την καταβολή διοδίων μέσω της Εγνατίας Οδού. Κάτι άλλωστε που έχει επισημανθεί ουκ ολίγες φορές και στο παρελθόν, ενώ δυστυχώς για ακόμη μια φορά η άσφαλτος βάφεται με αίμα.

Για τις συνθήκες και τα αίτια κάτω από τα οποία σημειώθηκε το ατύχημα διενεργείται προανάκριση. Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Ξάνθης ενώ στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε η Αστυνομία.

Πηγή: thrakitoday.com

Σχετικές ειδήσεις