ΕΛΛΑΔΑ

Τζόκερ: Στην Ξάνθη το τυχερό δελτίο των 339.000 ευρώ

Τζόκερ: Στην Ξάνθη το τυχερό δελτίο των 339.000 ευρώ

Στην Ξάνθη συμπληρώθηκε το τυχερό δελτίο που κερδίζει τα 339.521,44 ευρώ τα οποία κλήρωσε το βράδυ της Πέμπτης (23/07) το Τζόκερ.

Ακόμη ένα τζακ ποτ σημειώθηκε στην τελευταία κλήρωση του Τζόκερ, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπήρξαν τυχεροί που αν και δεν κατάφεραν να μαντέψουν σωστά όλα τα νούμερα της κλήρωσης, κέρδισαν αξιοσέβαστα ποσά.

Στην Ξάνθη το 5άρι

Σε όλη την Ελλάδα υπήρξε μόνο ένα δελτίο στο οποίο υπήρχαν συμπληρωμένα σωστά τα 5 νούμερα του Τζόκερ (έλειπε μόνο το +1) και αυτό παίχτηκε σε πρακτορείο της Ξάνθης.

Σύμφωνα με το thrakitoday.com, πρόκειται για πρακτορείο του ΟΠΑΠ, επί της οδού Αν. Δημητρίου, στο οποίο μάλιστα μόλις πριν από μερικές ημέρες συμπληρώθηκε ένα ακόμη δελτίο, το οποίο κέρδισε μεγάλο χρηματικό ποσό, αυτή την φορά στο Λόττο.

Ο ιδιοκτήτης του δελτίου σίγουρα θα έτριβε τα μάτια του το βράδυ της Πέμπτης όταν συνειδητοποιούσε πως καταβάλλοντας μόλις 2,5 ευρώ κατάφερε να κερδίσει σχεδόν 340.000 ευρώ!

Μέχρι στιγμής ο νικητής διατηρεί την ανωνυμία του, όπως άλλωστε συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, ενώ δεν έχει εμφανιστεί ακόμη στο τυχερό πρακτορείο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η τύχη χαμογελά σε κατοίκους της Ξάνθης μια και το τελευταίο διάστημα τυχερά παιχνίδια όπως το Τζόκερ και το Λόττο αλλά και το Λαχείο έχουν μοιράσει εκατομμύρια σε πολίτες της ακριτικής πόλης.

Σχετικές ειδήσεις